Νεόνυμφοι της ελληνικής showbiz σε μια hot φωτογραφία!
G-Sexy

Νεόνυμφοι της ελληνικής showbiz σε μια hot φωτογραφία!

Παντρεύτηκαν πριν λίγο καιρό και έκαναν την πρώτη τους φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό! Μάλιστα δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με μαγιό!

O 32χρονος Γιώργος Παράσχος φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τη σύζυγό του Χρύσα Κροκίδα, στο περιοδικό ΟΚ.

-Έχω ακούσει ότι την πρώτη νύχτα του γάμου συνήθως η νύφη και ο γαμπρός είναι τόσο κουρασμένοι που απλά πέφτουν να κοιμηθούν.
Γιώργος: «Δεν ήμασταν τόσο ξεθεωμένοι, αλλά εγώ ένιωσα την ανάγκη να κοιμηθώ και να έχω σφιχτά στην αγκαλιά μου τη Χρύσα»
Χρύσα: «Μετά από τρεις μέρες με γλέντι, μπάτσελορ πάρτι, έθιμα, τελετή, ήμασταν άυπνοι. Παραδόξως» δεν είχα άγχος. Για να καταλάβεις, την ημέρα του γάμου στις 2:30 το μεσημέρι ήμουν στην ταβέρνα με τους συγγενείς και οι φίλες μου ήταν πιο αγχωμένες από εμένα για να προλάβω να ετοιμαστώ.»
-Το επόμενο πρωί ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις σας;
Χρύσα: «Αυτό που ένιωθα και πριν και μετά τον γάμο, επειδή τον αγαπάω πολύ, ήταν ότι ήθελα να κάνουμε μόνο χαρούμενα πράγματα»
Γιώργος: «Εγώ ήμουν ξαπλωμένος και η Χρύσα ήταν μπροστά στον καθρέφτη, και σκεφτόμουν ότι είμαι στο μηδέν και χτίζω κάτι καινούριο. 'Οτι τώρα ξεκινάμε μαζί, μια καινούρια κοινή ζωή αρχίζει.»
-Γιώργο, δεν φοβήθηκες πως θα έχανες τις θαυμάστριες σου μετά τον γάμο;
«Δεν σκέφτηκα ποτέ στη ζωή μου να κάνω μια καριέρα όπως ο Σάκης Ρουβάς. Δεν είμαι ποπ σταρ. Εγώ ονειρεύομαι να γίνω ένας καλός ηθοποιός με πολύχρονη καριέρα»
-Φαίνεται πως η Ελένη Μενεγάκη σου έφερε τύχη. Πήγες στο J2US, ύστερα παντρεύτηκες τη γυναίκα της ζωής σου.
«Πάρα πολύ. Ήταν τεράστια εμπειρία και μεγάλο σχολείο η Ελένη. Ακόμη και όταν μου πρότειναν να πάω στο j2us δεν ήξερα ΤΙ να κάνω και τη συμβουλεύτηκα. Εκείνη μου είπε ότι καλύτερο είναι να κάνω πράγματα που είναι κοντά στη δουλειά μου. Την ευχαριστώ γιατί είχα την υποστήριξη της»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved