Από «τα παιδιά της νύχτας» στο τηλεφωνικό σεξ
G-Sexy

Από «τα παιδιά της νύχτας» στο τηλεφωνικό σεξ

Έγινε πρωταγωνίστρια σε ερωτικές ταινίες από... άποψη.

Η Μαρία Αλεξάνδρου, όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομα της Πειραιώτισσας σεξοβόμβας, καταφέρνει όχι μόνο να αναστατώνει, αλλά και να προκαλεί με κάθε της κίνηση, καθώς πλέον κάνει και... τηλεφωνικό σεξ μέσω ροζ γραμμών.

Βρέθηκε στο πλευρό του Κώστα Μυλωνά, στα τηλεοπτικά «Παιδιά της νύχτας». Συνεχίζοντας να «κόβει την ανάσα» με κάθε της πόζα, έκανε τον Γάλλο διεθνή ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί να τρέχει πίσω από ,τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν, στη Μύκονο τον Αύγουστο του 2011 και, ενώ αρχικά η σχέση τους ήταν εξ αποστάσεως, στην πορεία βρίσκονταν πότε στην Ισπανία και πότε εδώ, στην Ελλάδα. Τότε η Μαρία Αλεξάνδρου έμεινε έγκυος. «Μου είπε ότι είμαι πολύ μικρή για να κρατήσω το παιδί και ότι ένιωθε πολύ άσχημα. Αν και έλεγε ότι ήθελε να με στηρίξει, ήταν απότομος, απόμακρος και ανήσυχος. Τον διαβεβαίωσα ότι η έκτρωση θα γινόταν και θα τον ειδοποιούσα για τα περαιτέρω. Έφυγε αποχαιρετώντας με ψυχρά και" εγώ είχα ήδη καταλάβει ότι όλα είχαν αλλάξει. Είχα να αντιμετωπίσω μια έκτρωση και εκείνος δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν απαντούσε καν στις κλήσεις μου. Ήθελε να αποφύγει τα πάντα. Δεν ξέρω τι φοβόταν. Τις ευθύνες, ένα πιθανό σκάνδαλο που μπορεί να του έκανε κακό, δεν ξέρω», λέει στο Secret.

Η Μαρία Αλεξάνδρου άφησε πίσω της την περιπέτεια της με τον Αντίλ Ραμί και προχώρησε, κάνοντας το επόμενο επαγγελματικό βήμα της. Μετά ήρθε το τραγούδι και το βιντεοκλίπ της, με τίτλο «Έλα να δεις». Ημίγυμνη μέσα σε ένα κλουβί, μαζί με άνδρες και γυναίκες, όταν τραγουδά «όταν στα χέρια μου σε βάζω, θα μου λες δεν φτάνει, θέλω κι άλλο» και «άσε τώρα τα αστεία καπρίτσια κι έλα δω να σου μάθω τα βίτσια», αναστατώνει για άλλη μία φορά.

Το καλοκαίρι, μόλις η Ελλάδα πέρασε στους «16» του Μουντιάλ, βγήκε... γυμνή στο Σύνταγμα, ενώ πλέον παίζει με τη φωνή της και στα ροζ τηλέφωνα, έχοντας αποκτήσει μάλιστα και τη δική της ερωτική τηλεφωνική γραμμή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved