Ως «Greek porns celebrities” χαρακτηρίζουν τη Νάιλα και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη στο internet
G-Sexy

Ως «Greek porns celebrities” χαρακτηρίζουν τη Νάιλα και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη στο internet

Μια φωτογράφιση για λογαριασμό γνωστού περιοδικού είπαν να κάνουν η Νάιλα και η Δήμητρα Αλεξανδράκη από το Next Top Model, και κατέληξαν να «φιγουράρουν» σε γνωστό porn site του διαδικτύου ως “Greek porns celebrities ”.

Τα δυο μοντέλα έκαναν μια φωτογράφιση για το «Playboy» το οποίο συνηθίζει να τραβά τα making of των φωτογραφίσεων και να τα δημοσιεύει στο internet. Μερικοί «καλοθελητές» όμως από γνωστό site με hot περιεχόμενο «ανέβασαν» στην σελίδα τους το video με τον τίτλο “Greek Celebrity porns”. Πως αντέδρασαν όμως οι κοπέλες σε αυτή την κίνηση;
«Εγώ τη δουλειά μου έκανα, τώρα αν από εκεί και πέρα ο καθένας βάζει φωτογραφίες όπου θέλει για να με βγάλει (…) δεν είναι δουλειά μου. Εγώ είμαι μοντέλο και έκανα τη δουλειά μου, και πρώτα από όλα δεν ποζάραμε πρόστυχα. Ήταν σέξι αισθησιακό όχι πρόστυχο» δήλωσε η Νάιλα στο gossip-tv.gr, ενώ σχετικά με το πώς θα διαχειριστεί το θέμα από εδώ και πέρα είπε: «Και βέβαια θα κινηθώ νομικά θα πάω στο περιοδικό και θα κινηθούμε νομικά. Είναι πολύ μεγάλο λάθος τους και θα κινηθούμε νομικά. Κι εγώ τώρα το άκουσα, τώρα το έμαθα δεν μπορώ να σου πω περαιτέρω πράγματα ευχαριστώ για την ενημέρωση. Φυσικά και δεν έχω μετανιώσει που έκανα αυτή τη φωτογράφιση. Δική μου ιδέα ήταν αυτή η φωτογράφιση. Δεν με ενδιαφέρουν οι εξελίξεις. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για την ευτυχία σου και την εξέλιξή σου, κανείς δε θέλει το καλό σου».
Όσο για την στάση που κρατά στο θέμα το περιοδικό, ο διευθυντής Κώστας Τσίτας δήλωσε: «Δεν το ήξερα αυτό. Ότι μπορούμε να κάνουμε, θα το κάνουμε. Έχουμε ένα θέμα πειρατείας αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο, ή για να κατέβει ή για να το κλείσουν. Στο παρελθόν (σ.σ. σε σχετική περίπτωση) είχαμε απευθυνθεί και στη δικαιοσύνη, αλλά δεν βρήκαμε άκρη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved