Βασιλικά όργια φέρνουν ταραχή στο Μπάκινγκχαμ
G-Sexy

Βασιλικά όργια φέρνουν ταραχή στο Μπάκινγκχαμ

Μια γυναίκα κατήγγειλε ότι ήταν σκλάβα του σεξ, και αποκάλυψε ότι με τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Αντριου, είχε σεξουαλικές επαφές ενώ ήταν μόνο 17 ετών.


Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έσπευσαν να διαψεύσουν οποιαδήποτε σχέση του πρίγκιπα Αντριου, με τη γυναίκα αυτή και ότι η έρευνα που γίνεται στις ΗΠΑ δεν τον «αγγίζει».
Η γυναίκα αυτή, η οποία -κατά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης- ονομάζεται Βιρτζίνια Ρόμπερτς έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην βρετανική βασιλική οικογένεια.
Σύμφωνα με την «Mirror», ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση των πάρτι οργίων ήταν ο Τζέφρι Επστάιν, στενός φίλος του πρίγκιπα, Αντριου, ο οποίος πήγε στη φυλακή την περασμένη δεκαετία επειδή τοποθετούσε κάμερες στα δωμάτια των καλεσμένων του, πράγμα που σημαίνει ότι ο πρίγκιπας έχει «πρωταγωνιστήσει» σε sex video χωρίς να το γνωρίζει.
Η 30χρονη γυναίκα υποστηρίζει πως την ανάγκασαν να γίνει σκλάβα του σεξ για τον Αντριου στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και στο ιδιόκτητο νησί του Επστάιν, στις Παρθένες Νήσους, όταν εκείνη ήταν 17 ετών, μαζί με άλλες ανήλικες.
Το πρώτο ερωτικό ραντεβού με τον πρίγκιπα έγινε το 2001, στο σπίτι της τότε αγαπημένης του Τσισλέιν Μάξγουελ, κόρης του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρόμπερτ Μάξγουελ, στο Λονδίνο. Εκείνη είπε τα πάντα στον Επστάιν για να μπορεί εκείνος με την σειρά του να τον εκβιάσει αν χρειαστεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved