Δήλωση Αλεξάνδρου που θα συζητηθεί: «Αν μου βρεις κοπέλα τόσο ειλικρινή την παντρεύομαι αύριο»
G-Sexy

Δήλωση Αλεξάνδρου που θα συζητηθεί: «Αν μου βρεις κοπέλα τόσο ειλικρινή την παντρεύομαι αύριο»

Η ειλικρίνεια είναι για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου το παν σε μία σχέση και όπως δηλώνει σε συνέντευξή του, αν βρει τη γυναίκα εκείνη που έχει αυτή την αρετή, τότε μόνο θα το βάλει το στεφάνι!

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Omikron της Κύπρου, το μοντέλο και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δείχνει να είναι απογοητευμένος από τις μέχρι τώρα σχέσεις του καθώς όπως δηλώνει, το μόνο που αναζητεί είναι την ειλικρίνεια. Γιατί στην ερώτηση αν ο ίδιος υπήρξε πιστός στις σχέσεις του απάντησε: «Πάντοτε ήμουν πιστός» και όταν ξαναρωτήθηκε αν οι γυναίκες που ήταν μαζί του το πίστευαν, τότε εκείνος... ξεσπάθωσε: «Όχι πάντα. Το καταλαβαίνουν όμως στην πορεία. Μετά από ένα χωρισμό επιζητούν πάλι να γυρίσουν πίσω οπότε αυτό κάτι σημαίνει. Όταν ένας άνθρωπος αισθάνεται ότι έχει πληγωθεί ότι έχει κακοπεράσει δεν νομίζω ότι θέλει να το κάνει αυτό».

Σε έχουν απατήσει;

«Πιστεύεις στ’ αλήθεια ότι μπορεί να το γνωρίζει κάποιος; Δεν νομίζω να το ξέρει κανείς... Αν μου βρεις αυτή την κοπέλα που είναι τόσο ειλικρινής την παντρεύομαι αύριο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved