Ολόγυμνος στη σκηνή ο Χρήστος Λούλης
G-Sexy

Ολόγυμνος στη σκηνή ο Χρήστος Λούλης

Η μεγαλύτερη -ίσως- πρόκληση για τον Χρήστο Λούλη στην καριέρα του. Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίζεται όπως τον γέννησε η μητέρα του στη σκηνή του θεάτρου. Στο έργο του Αμερικανού Τόνι Κούσνερ «Άγγελοι στην Αμερική» υποδύεται έναν gay που πάσχει από AIDS.

Οι θεατές της πρεμιέρας παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα την παράσταση. Ιδιαίτερα τις σκηνές όπου ο ηθοποιός βρίσκεται γυμνός και αιματοβαμμένος. Σπαράζει σαν ανήμπορο πλάσμα, παραδομένο στη σκληρή του μοίρα. Πρόκειται για ένα πολύ απαιτητικό, αλλά αληθινό έργο, στο οποίο συγκρούονται οι θεολογικές και πολιτικές πεποιθήσεις με τη σεξουαλικότητα και την αναζήτηση της ουσίας στη ζωή. Οι ήρωες βιώνουν ο καθένας ξεχωριστά το προσωπικό του δράμα, στο περιθώριο της ζωής, εκεί όπου τους έχει εντάξει το κοινωνικό κατεστημένο. Παρτενέρ -και εραστής- του Χρήστου Λούλη στο έργο είναι ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

«Είναι ένας δύσκολος ρόλος, όπως όλοι οι υπόλοιποι και έτσι τον αντιμετώπισα» δήλωσε ο ηθοποιός. Όσο για την επίσημη πρώτη των «Αγγέλων» όπου, εκτός από τους Λούλη - Παπασπηλιόπουλο, πρωταγωνιστούν οι Θανάσης Ευθυμιάδης, Ζέτα Δούκα, Δημήτρης Λιγνάδης, Μάγια Λυμπεροπούλου, Νίκος Χατζόπουλος και Σοφία Σεϊρλή, στέφθηκε με επιτυχία αφού πλήθος γνωστών απ’ όλους τους χώρους έδωσε το «παρών».
Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved