Οι 5 πρώτες σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου όταν μαθαίνεις ότι σε κερατώνει
G-Sexy

Οι 5 πρώτες σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου όταν μαθαίνεις ότι σε κερατώνει

Δώσε την αμέριστη προσοχή σου στα παρακάτω

Σήμερα φίλη μου, και μιας και η διάθεσή σου πιστεύουμε είναι ανεβασμένη καθότι άλλο να κοιτάς έξω από το παράθυρο του γραφείου και να βλέπεις μαυρίλα κι άλλο τον υπέροχο ήλιο που έχουμε αυτές τις μέρες, λέμε να ασχοληθούμε με ένα θέμα το οποίο είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητο και... αν θέλεις δύσκολα διαχειρίσιμο.

To θέμα αυτό δεν είναι άλλο από το κέρατο (φυσικά) και στην προκειμένη όχι το κέρατο που ρίχνεις, γιατί πονάει λιγότερο, αλλά αυτό που τρως, γιατί σε πονάει τόσο πολύ που σε κάνει να σέρνεσαι σαν ηρωίδα ελληνικής ταινίας, να σπας πράγματα και τελικά να χορεύεις ζειμπέκικο! Σε περίπτωση που δεν είσαι drama queen, και μπορείς να διαχειριστείς σχεδόν όλες τις καταστάσεις με ψυχραιμία, τότε μην μπεις στον κόπο να διαβάσεις γιατί δε θα καταλάβεις.

Σε περίπτωση όμως που είσαι ολίγον ψυχασθενούλα και ολίγον... crazyyyyy, τότε εμείς είμαστε δώ για να σου δείξουμε ότι δεν είσαι μόνη στον κόσμο αυτό. Ρωτήσαμε λοιπόν και συγκεντρώσαμε, τις πρώτες σκέψεις μιας γυναίκας όταν συνειδητοποιεί ότι τρώει κέρατο.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved