Όλγα Φαρμάκη: Οι ανήθικες προτάσεις και οι υποσχέσεις για να φωτογραφηθεί γυμνή
G-Sexy

Όλγα Φαρμάκη: Οι ανήθικες προτάσεις και οι υποσχέσεις για να φωτογραφηθεί γυμνή

Η Όλγα Φαρμάκη σε συνέντευξή της μιλά για όσα της υποσχέθηκαν αλλά και για εκείνα που της ζήτησαν όταν ήταν στην αρχή της καριέρας της ως μοντέλο

Θα έκανε ξανά γυμνή φωτογράφιση; Η ίδια απαντά στο περιοδικό ΟΚ : «Όχι, με τίποτα. Όταν ξεκινούσα το μόντελινγκ, ήταν στο φόρτε του. Υπήρχαν πολλά περιοδικά και κορίτσια που ονειρεύονταν να κάνουν καριέρα, οπότε για να ξεχωρίσεις έπρεπε να κάνεις και μια τέτοια φωτογράφιση. Τώρα δεν θα το έκανα».


Πολλές όμορφες κοπέλες, που κινούνται στο χώρο του μόντελινγκ, έχουν αποκαλύψει ότι στην αρχή της καριέρας τους δέχθηκαν και ανήθικες προτάσεις. Η Όλγα δεν δίστασε να πει:«Κι εγώ στην αρχή δέχτηκα τέτοιου είδους προτάσεις. Υπήρξαν άνθρωποι που υπόσχονταν να με κάνουν πρώτο όνομα, με το ανάλογο αντίτιμο. Το χειρότερο δεν είναι ότι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ήμουν νέα και άπειρη, αλλά ότι μου έλεγαν πως πολύ μεγάλα ονόματα του μόντελινγκ αποδέχτηκαν αυτού του είδους τις προτάσεις για να κάνουν καριέρα. Δεν πιστεύω τίποτα πια. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς παρά να φύγεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved