Χρονοπούλου: Ετοιμάζεται να «ταρακουνήσει» τη showbiz με 20 sex stories στο βιβλίο – σοκ της
G-Sexy

Χρονοπούλου: Ετοιμάζεται να «ταρακουνήσει» τη showbiz με 20 sex stories στο βιβλίο – σοκ της

Η Νένα Χρονοπούλου ετοιμάζεται να ταρακουνήσει την ελληνική σοουμπίζ, αλλά και τους πολιτικούς κύκλους, με το βιβλίο-σοκ με την υπογραφή της που στήνει στα ράφια των βιβλιοπωλείων τις επόμενες ημέρες.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα της έκδοσης, που φέρει τον τίτλο «Αν μιλούσε το... αι2ον», η ηθοποιός, όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδα, σκανδαλίζει με τις ερωτικές ιστορίες της, που προσπερνούν το «ροζ» και χτυπούν... κόκκινο!

Πρόκειται για 20 αληθινές, «καυτές» περιγραφές γεμάτες σεξ, ψέματα, αλλά και βιντεοκασέτες, με πρωταγωνιστές πασίγνωστα πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάτρου, της πίστας και του Κοινοβουλίου. Sex stories με sex toys, βίτσια, ταμπού, παράνομα ραντεβού, φουσκωτές κούκλες και σεξουαλικές πράξεις «αλλιώς», με την ηδονή να έχει τον πρώτο λόγο και πολλά ελληνικά σπίτια να «κλονίζονται» για τυχόν αποκαλύψεις.


Η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τάσου Μητρόπουλου δεν έγραψε ένα φανταστικό βιβλίο - το ακριβώς αντίθετο. Πρόκειται για προσωπικές κρυφές ιστορίες γνωστών και φίλων της από το καλλιτεχνικό στερέωμα, που δέχτηκαν να τις αποκαλύψουν, με τη συμφωνία τα πραγματικά ονόματά τους να γραφτούν... στο χιόνι!


Το βιβλίο δεν είναι «κίτρινο». Είναι μια κραυγή -όπως λέει η Νένα Χρονοπούλου- των γυναικών που επιθυμούν να πουν αλήθειες στους ερωτικούς συντρόφους τους, ακόμα και στους συζύγους τους, επειδή το... αιδοίο δεν μιλάει. Η ίδια, ύστερα από τρεις γάμους, φαίνεται πως βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του Τάσου Μητρόπουλου και, παρόλο που απέχει από τα θεατρικά και τα τηλεοπτικά δρώμενα, βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved