Μας τρέλανε η Σπυροπούλου με το καυτό μαγιό της και είναι ακόμη Απρίλιος!
G-Sexy

Μας τρέλανε η Σπυροπούλου με το καυτό μαγιό της και είναι ακόμη Απρίλιος!

Τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στην παραλία ξεκίνησε η οικοδέσποινα της εκπομπής Σπίτι μου σπιτάκι μου .

Ο φακός του ΟΚ! κατέγραψε δύο εμφανίσεις της στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου βρέθηκε με φιλική παρέα. Τη Δευτέρα 18 Απριλίου, λίγο μετά τις 15.00, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -φορώντας ριγέ μπικίνι- απόλαυσετο μπάνιο της χωρίς τον επιχειρηματία σύντροφο της Γιώργο Κοτσοβό. Λίγες ημέρες νωρίτερα, την Τρίτη 12 Απριλίου, είχε επιλέξει και πάλι την ίδια παραλία.

«Συνοδευόταν από φίλες της, αλλά εκείνη την ημέρα δεν έκανε μπάνιο, αρκέστηκε μόνο στην ηλιοθεραπεία» εξηγεί άνθρωπος που τη συνάντησε εκεί. Με μαύρο ολόσωμο μαγιό η παρουσιάστρια πρόβαλε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, που είναι αποτέλεσμα συνδυασμού προσεκτικής διατροφής και γυμναστικής.

«Η Κωνσταντίνα, που νηστεύει πάντα το Πάσχα, προτιμά για τα γεύματα της μόνο μαγειρεμένα φαγητά που ετοιμάζει η ίδια και δεν παραγγέλνει ποτέ απέξω» αποκαλύπτει φίλη της, συμπληρώνοντας: «Για την άθληση της λατρεύει το τζόκινγκ, ενώ, όταν πηγαίνει στην παραλία, της αρέσει να παίζει beach volley».

Όσον αφορά τα σχέδια της για το φετινό Πάσχα, η ίδια πηγή τονίζει πως ακόμη δεν έχει καταλήξει πού θα το περάσει, αλλά δεν αποκλείεται να βρεθεί στο σπίτι του αγαπημένου της στο Πόρτο Χέλι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved