Ο συμπρωταγωνιστής της Άντζελας Δημητρίου ποζάρει ολόγυμνος
G-Sexy

Ο συμπρωταγωνιστής της Άντζελας Δημητρίου ποζάρει ολόγυμνος

Ο συμπρωταγωνιστής της Άντζελας Δημητρίου στην διαφήμιση γνωστής εταιρίας, ποζάρει… ολόγυμνος. 

Ο Γιώργος Καβακάκης μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου για την διαφήμιση και τόνισε ότι τον ενοχλεί το γεγονός ότι έγινε γνωστός μέσα από αυτή, έπειτα από δέκα χρόνια στις πασαρέλες. «Με έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι, έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας, έχοντας μάλιστα κάνει παγκόσμιες καμπάνιες αρώματος και πολύ σημαντικές δουλειές, η αναγνώριση ήρθε με κάτι πιο μικρό σε εμβέλεια δουλειάς».

Φανταζόταν τον ντόρο που θα προκαλούσε; «Δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλες διαστάσεις θα πάρει. Καταλάβαινα το κωμικό στοιχείο από την αρχή. Μάλιστα, είχα και μερικές ατάκες που κόπηκαν. Όπως και να ‘χει, όλη η διαφήμιση ήταν της Άντζελας!».

Εκείνος βρίσκει τη φράση «χτύπα σαν άνδρας!» σεξιστική; «Ούτε καν. Είδα όλες τις ακρότητες που γράφτηκαν στο διαδίκτυο. Προσωπικά, δεν έχω ακούσει τίποτα αρνητικό για την παρουσία μου στο διαφημιστικό. Ίσα-ίσα. Μέχρι στιγμής είναι όλα ήρεμα».

Για την Άντζελα Δημητρίου είπε: «Είναι φοβερή! Είναι ακριβώς όπως δείχνει. Είναι έξω καρδιά. Στην δουλειά ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη. Είχε έρθει πριν απ’ όλους στο γύρισμα! Ήταν όλη την ώρα ευχάριστη και χαμογελαστή».

Τη βρίσκει ωραία γυναίκα; «Για την ηλικία της, ναι. Ακούστηκαν πολύ άσχημα σχόλια. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είναι έτσι στην ηλικία της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved