Ποια είναι τελικά η σχέση Μπάστα–Κατσαμπούρη; Φίλοι ή ζευγάρι;
G-Sexy

Ποια είναι τελικά η σχέση Μπάστα–Κατσαμπούρη; Φίλοι ή ζευγάρι;

Η Σάσα Μπάστα τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας εκτός από τη δουλειά της και με τις σχέσεις της. Το sexy μοντέλο το τελευταίο διάστημα έχει «χρεωθεί» ως σύντροφό της, τον επιχειρηματία Μάνο Κατσαμπούρη.

Συχνές κοινές εμφανίσεις, κοινές φωτογραφίσεις, ο ένας συνεχώς μιλάει για τον άλλο… και όλα δείχνουν πως η Σάσα και ο Μάνος είναι ζευγάρι…. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα φαινόμενα απατούν…! Εδώ και ένα χρόνο η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας δεν είναι απλώς κολλητοί, είναι αυτοκόλλητοι. Πως ξεκίνησε όμως αυτή η τόσο στενή φιλική σχέση; Ο Μάνος γνωρίζει τη Σάσα εδώ και 5 χρόνια μέσα από τον χώρο αλλά ποτέ δεν είχαν γνωριστεί καλύτερα και δεν είχαν ανταλλάξει απόψεις. Πριν ένα χρόνο όμως σε ένα event στο “Shisha”, το club που διατηρεί ο επιχειρηματίας, ο Μάνος πλησίασε τη Σάσα και της είπε : «Εμείς γνωριζόμαστε τόσο καιρό και ποτέ δεν έχει τύχη να μιλήσουμε», αυτό ήταν αρκετό για την αρχή μιας δυνατής φιλίας.

Η Σάσα στο πρόσωπο του Μάνου βρήκε τον πατέρα που δεν είχε ουσιαστικά ποτέ, τον αδελφό, το φίλο –είναι η πρώτη φορά που η Σάσα είναι φίλη με άντρα-, βρήκε τον άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί χωρίς να φοβάται πως θα την εκμεταλλευτεί, που μπορεί να τον συμβουλευτεί μα πάνω από όλα έναν άνθρωπο που μπορεί να στηριχτεί επάνω του, κάτι το οποίο είχε απόλυτη ανάγκη γιατί μέχρι στιγμής οι άλλοι στηρίζονταν σε εκείνη.

Όταν ρωτήσαμε το Μάνο Κατσαμπούρη να μας πει ποια είναι τελικά η Σάσα Μπάστα χαμογέλασε και μας είπε : «Η Σάσα είναι ακόμη παιδί, είναι πανέξυπνη, ευαίσθητη αλλά αν την πειράξεις… γίνεται σκύλα. Όσο για το μεγαλύτερό της ελάττωμα; Είναι απίστευτα ασυνεπής στα ραντεβού της».

Ακόμη και η μητέρα της Σάσας, κυρία Φανή Παρασχάκη, νιώθει πολύ τυχερή που είναι στη ζωή της κόρης της ο Μάνος και λέει χαρακτηριστικά : «Αν δεν είχε κι εσένα…».

Οι φιλίες στο χώρο της showbiz συνήθως είναι λυκοφιλίες, φαίνεται όμως πως υπάρχουν και εξαιρέσεις και σίγουρα μια από αυτές είναι η φιλία ανάμεσα στη Σάσα Μπάστα και στο Μάνο Κατσαμπούρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved