Έλενα Ασημακοπούλου: Η αισθησιακή φωτογράφηση που παραλίγο να «διαλύσει» τη σχέση της με τον Τσιρίλο
G-Sexy

Έλενα Ασημακοπούλου: Η αισθησιακή φωτογράφηση που παραλίγο να «διαλύσει» τη σχέση της με τον Τσιρίλο

Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε για το εξώφυλλο που έκανε για περιοδικό με αισθησιακές φωτογραφίες που λίγο έλειψε να την χωρίσει από τον Μπρούνο Τσιρίλο.

«Όταν έκανα μια αισθησιακή φωτογράφηση για το περιοδικό “Max” τον Αύγουστο του 2007, ήμουν ακόμη στην αρχή της γνωριμίας μου με τον μετέπειτα σύζυγο μου. Ο τίτλος που έβαλαν στο περιοδικό “Το κορίτσι του Τσιρίλο” ήταν ό, τι χειρότερο για μένα. Σοκαρίστηκα, γιατί με τον Μπρούνο, ο οποίος ήταν τότε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ήμασταν τότε μόλις δύο μήνες. Και μάλιστα εκείνος έλειπε στο εξωτερικό όταν κυκλοφόρησε το περιοδικό. Τον ενημέρωσα αμέσως, έπαθε ένα μικρό σοκ αλλά, ευτυχώς, η σχέση μας δεν κλονίστηκε. Με εξαίρεση το εξώφυλλο που προανέφερα, δεν είχα πρόβλημα να απαντήσω για τον Μπρούνο. Να κρύψω κάτι που είναι γνωστό; Άλλωστε ήμουν ερωτευμένη και δεν είχα πρόβλημα». Εκείνη την περίοδο ως μοντέλο έκανε βήματα στην Τουρκία και λόγω δουλειάς είχε να δει τον ποδοσφαιριστή ένα μήνα ώσπου μια μέρα τη πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να πάνε μαζί διακοπές στη Μύκονο.

«Ήμουν 22 ετών, τρελά ερωτευμένη και πήγα να περάσουμε το καλοκαίρι μαζί. Εκεί έδεσε η σχέση μας και από τότε είμαστε αχώριστοι. Ήταν σημαδιακό το καλοκαίρι του 2007. Ενώ ήμουν στη Μύκονο με τον Μπρούνο, με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος και μου είπε ότι ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος έψαχνε μια κοπέλα, μοντέλο κατά προτίμηση, που να έχει βγει από τα καλλιστεία. Έψαχνε ένα κορίτσι για κάποιο σίριαλ που ετοίμαζε», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο θέμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved