Ουπς! Η πιπεράτη δήλωση που κάνει τον γύρο του κόσμου: «Ήμασταν στην ίδια π@@το@@α»
G-Sexy

Ουπς! Η πιπεράτη δήλωση που κάνει τον γύρο του κόσμου: «Ήμασταν στην ίδια π@@το@@α»

Αυτή η αποκάλυψη δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Από την ημέρα που αποφάσισε να το πει, η δήλωση κάνει το γύρω του κόσμου.

O Ρόκο Σιφρέντι είναι υπερήφανος για το παρατσούκλι του, αυτό του «Stallone Italiano», δηλαδή του Ιταλού επιβήτορα, όπως και για το μήκους 26 εκατοστών πέος του, που του έχει εξασφαλίσει 30 χρόνια καριέρας υψηλών επιδόσεων και αποδόσεων στο πορνό. Στο ενεργητικό του έχει πάνω από 1.700 ταινίες και σχεδόν 6.000 σεξουαλικές παρτενέρ. Όλοι αυτοί οι εντυπωσιακοί αριθμοί τον κάνουν να μη μασάει τα λόγια του όταν απαντά στη σνομπ στάση του Ζεράρ Ντεπαρντιέ απέναντί του. Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ Ο τελευταίος φάνηκε να δυσανασχετεί που τον είδε στα «χωράφια» του, δηλαδή στο πρόσφατο Φεστιβάλ των Καννών, όπου ο Σιφρέντι ήταν καλεσμένος με τη σύντροφό του Ρόζα. «Ο Ρόκο ανέβηκε τα σκαλιά, όπως και δυο τρεις γκόμενες με γελοία φορέματα, και μιλάμε γι' αυτά. Δεν θέλω να μιλάω σαν γεροπαράξενος, αν και είμαι, αλλά αυτό είναι τελείως πορνό. Οι Κάννες δεν αξίζουν κάτι τέτοιο» είχε δηλώσει στα τέλη Μαΐου ο ηθοποιός στην εφημερίδα «Nice-Matin».


Σχεδόν έναν μήνα αργότερα ο πορνοστάρ σήκωσε το γάντι, αφού παραδέχθηκε ότι νιώθει «απόρριψη από αυτόν τον άλλο κόσμο» και «πληγωμένος» από τα λόγια του ηθοποιού, ο οποίος σημειωτέον δεν είναι από τους πιο πουριτανούς του χώρου. Σε αυτό το τελευταίο επέλεξε να σταθεί ο Σιφρέντι, ο οποίος δήλωσε: «Δεν καταλαβαίνω την αντίδρασή του. Είναι ένας ηθοποιός που αγαπώ. Επιπλέον, θυμάμαι αμυδρά ότι έχουμε πάρει μέρος στην ίδια πα@@@ύζα. Συμπεριφερόμενος σ' εμάς σαν να είμαστε σκατά, έχω την εντύπωση ότι απευθύνεται στον εαυτό του!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved