Ειρήνη Χειρδάρη: «Όλες οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να είναι πολυοργασμικές»
G-Sexy

Ειρήνη Χειρδάρη: «Όλες οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να είναι πολυοργασμικές»

Η sex editor, Ειρήνη Χειρδάρη μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για το ταμπού στο σεξ, τα ερωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αλλά πώς τελικά μπορεί να διατηρηθεί το πάθος.

Είμαστε μια χώρα με ταμπού στο σεξ;
«Είναι μεγάλο πρόβλημα και έχει πολλά ταμπού ο κόσμος. Υπάρχουν γυναίκες σε μεγάλη ηλικία, μοντέρνες, σέξι, που δεν έχουν κάνει ποτέ στοματικό έρωτα. Γενικά υπάρχουν τρελά ταμπού»

Ποια ερωτικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι γυναίκες;
«Όλες οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να είναι πολυοργασμικές, αλλά δεν μπορούν να βρουν τον οργασμό τους. Τον συγκρατούν γιατί φοβούνται να μη χάσουν τον έλεγχο. Άτυπα και από την εμπειρία μου τολμάω να πω ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι από συντηρητικές οικογένειες. Θέλουν κυριαρχικό άντρα. Θέλουν ένα είδος υποταγής. Επίσης, πρέπει να μάθουμε τους νέους οργασμούς. Υπάρχει οργασμός από το στήθος, από τον τράχηλο και υπάρχει και ο πρωκτικός που αποδείχθηκε επιστημονικά. Και πρέπει να μάθουμε τον μεικτό οργασμό, δηλαδή από πολλά σημεία ταυτόχρονα»

Πώς γίνεται ο οργασμός από το στήθος; «Με έναν εραστή που ποθείς πολύ και έχετε τρομερό εγκεφαλικό παιχνίδι. Κυρίως χαϊδεύοντας τη θηλή, αλλά βασικό είναι η γυναίκα να ελευθερώσει τον εαυτό της»

Πώς διατηρείται το πάθος;
«Το πάθος διατηρείται στα ετερώνυμα όχι στα ομώνυμα. Πρέπει όμως να έχουμε κάποιες θεμελιώδεις ομοιότητες. Οταν επιχειρήσεις να αλλάξεις τον σύντροφό σου, μπορεί να τον φέρεις στα μέτρα σου, αλλά μετά δεν τον ποθείς. Το σεξ δεν είναι η διείσδυση, είναι ο ερωτισμός», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved