Αναδυόμενη… Έρρικα Πρεζεράκου! (φωτό)
G-Sexy

Αναδυόμενη… Έρρικα Πρεζεράκου! (φωτό)

Ο φωτογραφικός φακός... ερωτεύτηκε την Έρρικα Πρεζεράκου όταν την εντόπισε σε παραλία της Λέσβου να αναδύεται από τη θάλασσα με αποκαλυπτικό μαγιό!

Η γνωστή γυμνάστρια και νικήτρια του πρώτου «Dancing with the stars» ήθελε φέτος το καλοκαίρι, έπειτα από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό χειμώνα, να ξεκουραστεί σε ένα ήσυχο μέρος, μακριά από κοσμικότητες και πολυκοσμία. Γι’ αυτό και επέλεξε τον Μόλυβο της Μυτιλήνης όπου διέμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο «Belvedere», που είναι χτισμένο στην πλαγιά ενός υψώματος λίγο έξω από τον οικισμό, τοποθεσία που του επιτρέπει να έχει υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.
Η Έρρικα, σύμφωνα με τη real, επέλεξε να κάνει αυτές τις διακοπές εντελώς μόνη, ενδεικτικό του πόσο ανάγκη είχε την απομόνωση και τη χαλάρωση μακριά από όλους και όλα... Θα περίμενε κανείς να τη δει στις διακοπές της με τον σύντροφό της Τίμο, τον 35χρονο επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στη Νέα Κηφισιά. Όμως, τόσο η ίδια όσο και εκείνος έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Άλλωστε, το διάστημα που επέλεξε να πάει διακοπές η Ερρίκα στη Μυτιλήνη δεν συνέπεσε να έχει την ίδια δυνατότητα και ο αγαπημένος της και έτσι έκανε αυτό το ταξίδι μόνη της.
Όσοι τη γνωρίζουν καλά, λένε πως αυτόν τον καιρό διανύει την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της, έχοντας αφοσιωθεί στο νέο πρόγραμμα εκγύμνασης Replayce που έχει εμπνευστεί και καθιερώσει η ίδια. Σύντομα μάλιστα θα μπορεί να διδάσκει τον συγκεκριμένο τρόπο εκγύμνασης και σε χώρο στη Γλυφάδα, εκτός από το Ολυμπιακό Στάδιο που είναι η «βάση» της. Αυτόν τον καιρό, επίσης, «τρέχει» και ένα πρόγραμμα για καρκινοπαθή παιδιά που αποτελεί την άμεση προτεραιότητά της και το οποίο τη «γεμίζει» συναισθηματικά, καθώς της αρέσει πολύ να προσφέρει σε τόσο σημαντικούς ιερούς σκοπούς. Γι’ αυτό και είναι αμφίβολη η συμμετοχή της στο νέο σόου που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 τον ερχόμενο χειμώνα, το «All star dancing» με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού. Αν και έχει δεχτεί πρόταση, μιας και ήταν η νικήτρια του πρώτου από τα πέντε «Dancing with the stars» που προβλήθηκαν από το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει μέσα σε τόσες υποχρεώσεις να βρει χρόνο και για το νέο αυτό τηλεοπτικό εγχείρημα. Αν όμως τελικά δεχτεί, θα αποτελέσει τη δυναμική επιστροφή της στη μικρή οθόνη μετά από αρκετό καιρό απουσίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved