Ρία Αντωνίου: «Ένα φιλί είναι με ένα κορίτσι. Δε φίλησα και τον Ιούδα»
G-Sexy

Ρία Αντωνίου: «Ένα φιλί είναι με ένα κορίτσι. Δε φίλησα και τον Ιούδα»

Μπορεί να τρέχει και να μην φτάνει η Ρία Αντωνίου μετά την δημοσίευση φωτογραφιών που την δείχνουν σε τρυφερές στιγμές με νεαρή τραγουδίστρια, ωστόσο, η ίδια δηλώνει πως δεν έκανε και τίποτα κακό...

«Ένα φιλί είναι με ένα κορίτσι. Δε φίλησα και τον Ιούδα. Εμείς τα κορίτσια το κάνουμε αυτό, έτσι; Νομίζω ξέρεις... καμιά φορά κάνουμε τέτοια πράγματα» είπε το μοντέλο.
Πάντως, η Ρία Αντωνίου ξεκαθαρίζει πως τα τρυφερά ενσταντανέ τραβήχτηκαν «για πλάκα, για πλάκα. Καμιά φορά εμείς τα κορίτσια το κάνουμε αυτό», όπως και ότι στην παρέα της εκείνο το βράδυ δεν ήταν μόνο η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάζη αλλά και άλλα 10 κορίτσια που είχαν μαζευτεί για μια βραδιά γυναικών στην πολυτελή βίλα γνωστής τραγουδίστριας.
Όπως λέει συνεργάτης του κυπριακού site που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, στην εν λόγω βίλα τα πάρτι είναι συχνά και σε αυτά συμμετέχουν τόσο διάσημες, όσο και μη επώνυμες γυναίκες.
Στο μεταξύ, η Ρία Αντωνίου ισχυρίζεται ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα, έτσι ώστε να μην αποκαλύψει σε κανέναν ποιος ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ στο πάρτι: «Αυτό είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Ένα πάρτι που έγινε πριν από δυο χρόνια. Εντάξει, αισθάνομαι άσχημα για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν», αναφέρει η ίδια κλείνοντας.



Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved