Η ιστορία που συγκλόνισε: «Δεν κατάλαβα ότι μου έκοψε το πέος μου»
G-Sexy

Η ιστορία που συγκλόνισε: «Δεν κατάλαβα ότι μου έκοψε το πέος μου»

Τον Ιούνιο του 1993 η νοικοκυρά Λορίνα Μπόμπιτ από τη Βιρτζίνια, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο, έκοψε το πέος του συζύγου της και το πέταξε σε ένα χωράφι για να τον τιμωρήσει.

Ο λόγος; Όπως η ίδια υποστήριξε στην κατάθεσή της, δεν την ικανοποιούσε σεξουαλικά, την κακοποιούσε, είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, την ανάγκασε να κάνει έκτρωση, ενώ το βράδυ του ακρωτηριασμού την είχε βιάσει, έχοντας επιστρέψει μεθυσμένος από έξοδο με αντροπαρέα.

Πολλοί άντρες νιώθουν ανατριχίλα και μόνο στο άκουσμα της λέξης «Μπόμπιτ», που έχει γίνει συνώνυμο του ακρωτηριασμού του ανδρικού οργάνου.

Έπειτα από 23 χρόνια ο 49χρονος Τζον Γουέιν Μπόμπιτ, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Το σκάνδαλο που με έκανε διάσημο» του καναλιού Reelz, θυμάται: «Δεν αντιλήφθηκα αμέσως ότι το είχε κόψει. Το έκανε γρήγορα κι έφυγε ακόμη γρηγορότερα. Αμυδρά τη θυμάμαι να τρέχει έξω από την κρεβατοκάμαρα... Ξύπνησα και υπήρχαν αίματα παντού. Ενστικτωδώς πίεσα για να σταματήσω την αιμορραγία. Προσπάθησα να ντυθώ και να πάω το γρηγορότερο στο νοσοκομείο».

Ευτυχώς για τον Μπόμπιτ, η ίδια η γυναίκα του είχε καλέσει τα επείγοντα, ενημερώνοντας για την κρίσιμη κατάσταση του συζύγου της, ενώ έπειτα από υποδείξεις της η αστυνομία βρήκε το αποκομμένο κομμάτι του πέους και οι γιατροί κατάφεραν έπειτα από ένα εννιάωρο χειρουργείο-πρόκληση να το συγκολλήσουν, καθιστώντας το, μάλιστα, λειτουργικό ξανά, σαν να μην είχε συμβεί το ατύχημα. Μάλιστα, προκειμένου να αποδείξει τον ανδρισμό του, ο Αμερικανός πρώην πεζοναύτης πρωταγωνίστησε σε ταινίες πορνό, ενώ έκτοτε, όπως υποστηρίζει, έχει κάνει σεξ με περισσότερες από 70 γυναίκες. Ο Τζον και η Λορίνα Μπόμπιτ χώρισαν το 1995, ενώ στη δίκη που ακολούθησε εκείνη γλίτωσε την καταδίκη, καταφέρνοντας να της αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της πνευματικής ανισορροπίας.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved