Η sexy Ελληνίδα που απειλεί την Καρντάσιαν
G-Sexy

Η sexy Ελληνίδα που απειλεί την Καρντάσιαν

Είναι Ελληνίδα, είναι sexy και… απειλεί την Κιμ Καρντάσιαν ως η επόμενη «βασίλισσα του αμερικανικού ριάλιτι».

Μπορεί η 24χρονη Κορίν Ολύμπιος να αποχαιρέτησε το αμερικανικό «Bachelor», αφού ο εργένης Νικ Βιάλ δεν την επέλεξε για ταίρι του, ωστόσο με δηλώσεις του επιπέδου «η καρδιά μου είναι από χρυσάφι, αλλά το αιδοίο μου από πλατίνα» έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στο μυαλό του κοινού και των παραγωγών ριάλιτι, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό της υψηλές τηλεθεάσεις.

«Ο κόσμος λέει ότι χρησιμοποίησα το σεξ ή τη σεξουαλικότητά μου, αλλά αυτό είναι απλώς χαζό» δηλώνει η Ολύμπιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ΕT. Και μπορεί να παραδέχεται ότι ήταν λίγο προκλητική, αλλά, όπως λέει, «έτσι είναι η τηλεόραση». Προσθέτει δε ότι μπορεί να την παρουσίασαν ως τσούλα, ωστόσο δεν μετανιώνει για τίποτα απ' όσα έκανε, ούτε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

«Το να αποκτήσω ένα δικό μου ριάλιτι είναι κάτι που συζητιέται πολύ και σοβαρά, οπότε θα δούμε» αποκαλύπτει, ενώ προαναγγέλλει το λανσάρισμα μιας κολεξιόν ρούχων με την υπογραφή της, που θα είναι «σούπερ cool, σούπερ φανταστική».

«Νομίζω η Αμερική ενδιαφέρεται να κάνω ένα τηλεοπτικό ριάλιτι με την οικογένειά μου. Η οικογένειά μου είναι φανταστική».

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved