Παππάς: «Μια σύντροφος που είχα στο Μαϊάμι, μου πρότεινε να κάνω τον συνοδό σε φίλες της»
G-Sexy

Παππάς: «Μια σύντροφος που είχα στο Μαϊάμι, μου πρότεινε να κάνω τον συνοδό σε φίλες της»

Χωρίς περιστροφές ο Αλέξης Παππάς μιλά για τις ανήθικες προτάσεις που υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο και από τα δύο φύλα.

«Ναι, υπάρχουν ανάρμοστες προτάσεις και γι’ αυτό στην αρχή αντιμετώπιζα τον χώρο με μεγάλη δυσπιστία. Κάποια στιγμή έκλεισα μια πολύ καλή δουλειά στην Ελλάδα και στη συνέχεια ο μάνατζερ μου είπε: ''Αφού σου έκλεισα τη συγκεκριμένη δουλειά, να έρθεις στο σπίτι μου να το γιορτάσουμε''. Σε μια άλλη περίπτωση μια σύντροφος λίγο μεγαλύτερη που είχα στο Μαϊάμι, μου πρότεινε να κάνω τον συνοδό σε φίλες της. Αυτό όμως που διαπίστωσα είναι πως οι ανήθικες προτάσεις στην Ελλάδα είναι πολύ πιο χυδαίες και απροκάλυπτες σε σχέση με το εξωτερικό».

Ο συμπαρουσιαστής της Ντορέττας Παπαδημήτριου μιλά και για τις αμοιβές του στο εξωτερικό. «Υπήρξαν δουλειές όπου πήρα καλά λεφτά, ωστόσο εκ των υστέρων έμαθα ότι το πρακτορείο πήρε πολύ περισσότερα από αυτά που εγώ νόμιζα. Δεν έκανα αποταμίευση. Το τελευταίο διάστημα της παραμονής μου στην Αμερική διέθεσα κάποια χρήματα για να παρακολουθήσω μαθήματα υποκριτικής». Για ποιο λόγο δεν ξεκίνησε την καριέρα του ηθοποιού στην Αμερική;

«Δεν ένιωθα τότε τόσο σίγουρος. Ηθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Να νιώθω ότι έχω τη βάση μου εδώ. Τους φίλους μου, την οικογένειά μου». Ετσι, μετά από ένα κάστινγκ εντάχθηκε στα «Δίδυμα Φεγγάρια» και, όπως δηλώνει, η συνεργασία ήταν εξαιρετική τόσο με τους συντελεστές όσο και με τους ηθοποιούς. «Μου έδωσαν όποια βοήθεια χρειάστηκα στο 100%. Τους αισθάνθηκα σαν οικογένειά μου».

Πάντως ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως ούτε το κεφάλαιο του μόντελινγκ αλλά ούτε και του εξωτερικού έχει κλείσει. «Ηδη οριστικοποίησα συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία της Βρετανίας, ενώ συζητάω και με έναν γνωστό μάνατζερ για συμμετοχή σε χολιγουντιανή παραγωγή». Τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα παρακολουθεί συστηματικά. «Προσπαθούμε για το καλύτερο, δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό και νομίζω ότι θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα», λέει ο ίδιος στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved