Έλενα Τσαβαλιά: Πώς νιώθει που βγαίνει στην παράσταση με τα εσώρουχα;
G-Sexy

Έλενα Τσαβαλιά: Πώς νιώθει που βγαίνει στην παράσταση με τα εσώρουχα;

Η Έλενα Τσαβαλιά εμφανίζεται στην θεατρική σκηνή με τα εσώρουχα και αναφέρθηκε σε αυτό σε συνέντευξή της.

Στη σκηνή εμφανίζεσαι με εσώρουχα στο μεγαλύτερο μέρος της 4ωρης παράστασης.

Είναι μια μεγάλη χορταστική παράσταση 4 ωρών. Ο ρόλος είναι αυτός που με κάνει να εμφανίζομαι έτσι, δεν ξέρω τι δίνει στον κόσμο που με βλέπει, σ' εμένα δίνει μια πολύ καλή αίσθηση. Γυμνάζομαι γιατί νιώθω εγώ καλά, αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, νιώθω καλύτερα βλέποντας την εικόνα μου στον καθρέφτη, όχι για να βγω στη σκηνή με εσώρουχα.

Οι ερωτικές σκηνές που έχεις στις παραστάσεις με το σύζυγο σου σε φέρνουν σε πιο εύκολη θέση από εκείνη που θα έβλεπες τον Μάρκο να τις παίζει με άλλη παρτενέρ;

Δεν με φέρνει σε καμία δύσκολη θέση να βλέπω τον Μάρκο με κάποια άλλη γυναίκα επί σκηνής σε ερωτικές σκηνές, όπως και ο Μάρκος δεν έρχεται σε δύσκολη θέση να με βλέπει επί σκηνής με κάποιον άλλο σε ερωτικές σκηνές. Σε αυτή την παράσταση συμβαίνει με τον Στέλιο Κρητικό. Απλά υπηρετούμε ένα ρόλο, δεν είμαστε δύο άνθρωποι που ψαχνόμαστε για άλλο ταίρι. Το να έχω ερωτική σκηνή με τον Μάρκο σίγουρα είναι απολαυστικό για μένα, φαντάζομαι και για εκείνον. (Γέλια.) Στον κόσμο αρέσει μας βλέπει μαζί. Περνάμε πάρα πολύ καλά μαζί με τον Μάρκο στη σκηνή, αλλά κι εκτός σκηνής.

Πώς αντιδράς ακούγοντας τα επιφωνήματα και τα σφυρίγματα από την πλατεία του θεάτρου, όταν σε βλέπει το κοινό με εσώρουχα;

Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει. Όταν σε μια γυναίκα δείχνουν το θαυμασμό τους με οποιοδήποτε τρόπο, είναι πολύ κολακευτικό.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved