Όργια σε έπαυλη
G-Sexy

Όργια σε έπαυλη

Τρεις μάνατζερ είχαν μετατρέψει σε άντρο ακολασίας την κατοικία του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, σύμφωνα με τις καταγγελίες καμαριέρας. 

Η έπαυλη του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, λειτουργούσε ως παράρτημα της έπαυλης Πλεϊμπόι στα κοσμοπολίτικα Χάμπτονς.

Η Νέλι Αμάγια, η οποία κατέθεσε αγωγή εις βάρος τριών μάνατζερ του κτήματος Ballyshear του Μπλούμπεργκ, αξίας 20.000.000 δολαρίων, ισχυρίζεται ότι αποτελούσε ένα είδος άνδρου ακολασίας ειδικά για δύο εκ των υπευθύνων, τη Μαρίκα Σίγκμαν και τον Στιβ Καζίνσκι.

Δεν είχαν περάσει καλά- καλά δύο εβδομάδες από τη στιγμή που η Αμάγια έπιασε δουλειά στην έπαυλη των 11 υπνοδωματίων και των οκτώ μπάνιων, όταν δύο συνάδελφοί της την προειδοποίησαν «να προσέχει όταν μπαίνει στα δωμάτια, επειδή θα μπορούσε εύκολα να γίνει μάρτυρας των σεξουαλικών επιδόσεων της Σίγκμαν και του Καζίνσκι» αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ο δικηγόρος της στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν. Η πρώην καμαριέρα δε αναφέρει ότι κάποια στιγμή άκουσε τους εραστές να σχεδιάζουν ραντεβού για σεξ «στην αίθουσα μπιλιάρδου».

Όταν η Αμάγια εξέφρασε τις ανησυχίες της για την πολύ έντονα σεξουαλικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, η Σίγκμαν προειδοποίησε: «Αν κάποιος πάει στο τμήμα προσωπικού, να είναι έτοιμος να δει πόσο ψηλά μπορεί να πετάξει όταν ο κύριος Μπ. (εννοούσε τον Μπλούμπεργκ) θα τον κλοτσήσει έξω από την πόρτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved