Απίστευτη ιστορία! Σκλάβα του σεξ γνωστό μοντέλο
G-Sexy

Απίστευτη ιστορία! Σκλάβα του σεξ γνωστό μοντέλο

Μια σοκαριστική ιστορία με πρωταγωνίστρια γνωστό μοντέλο, το οποίο και απήγαγαν για να πουλήσουν ως σκλάβα του σεξ. 

Η νεαρή Βρετανίδα απήχθη στο Μιλάνο όπου και είχε επαγγελματική φωτογράφηση από μέλη κυκλώματος τράφικινγκ που προσπάθησαν να την πουλήσουν στο «σκοτεινό» διαδίκτυο, με αρχική τιμή εκκίνησης 300.000 ευρώ σε Bitcoins.

Σύμφωνα με το Euronews, η νεαρή Βρετανίδα απήχθη στο Μιλάνο τον Ιούλιο από μέλη κυκλώματος που προσπάθησαν να την πουλήσουν σαν σκλάβα του σεξ μέσω δημοπρασίας στο λεγόμενο «βαθύ» ή «σκοτεινό» διαδίκτυο, με αρχική τιμή εκκίνησης τις 300.000 ευρώ σε Bitcoins.

«Ένας άντρας που φορούσε μαύρα γάντια, ήρθε από πίσω μου, έβαλε το ένα του χέρι στο λαιμό μου και το άλλο στο στόμα μου, την ώρα που ένας ακόμη άντρας, φορώντας μία μαύρη κουκούλα μου έκανε ένεση στο δεξί χέρι (…) Νομίζω ότι έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν συνήλθα φορούσα μία ροζ ολόσωμη φόρμα και τις κάλτσες που φοράω τώρα. Συνειδητοποίησα ότι ήμουν μέσα στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου με δεμένους τους καρπούς και τους αστραγάλους μου. Μου είχαν κλείσει το στόμα με ταινία. Ήμουν μέσα σε μία βαλίτσα, η οποία είχε μία μικρή τρύπα για να μπορώ να αναπνέω» είπε η 20χρονη Κλόε Έιλινγκ σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera» που έδωσε στη δημοσιότητα μέρος της κατάθεσής της.

Η νεαρή γυναίκα έμεινε αιχμάλωτη των απαγωγέων της για έξι ολόκληρες ημέρες. ‘Οταν ξύπνησε από την νάρκωση του είπε ότι ήταν μητέρα ενός παιδιού 2 ετών, κάτι που αποδείχτηκε σωτήριο καθώς ήταν ενάντια στον κώδικα τιμής της εγκληματικής οργάνωσης στην οποία συμμετείχαν οι δράστες.

Στη συνέχεια, οι απαγωγείς προσπάθησαν να την μεταφέρουν στο Βρετανικό Προξενείο του Μιλάνου για την απελευθερώσουν. Ωστόσο, όταν πήγαν να την παραδώσουν, ο ένας από αυτούς, ο πολωνικής καταγωγής Λούκατζ Χέρμπα συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Η Daily Mail δημοσίευσε μία επιστολή που υποτίθεται ότι απευθύνεται στο νεαρό μοντέλο και έφερε την υπογραφή μιας οργάνωσης με το όνομα « Black Death». Τα μέλη της οργάνωσης της υπενθυμίζουν ότι αφέθηκε ελεύθερη λόγω «τεράστιας γενναιοδωρίας». Επίσης, την προειδοποιούν να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή έρευνας, να μη μιλήσει εναντίον των απαγωγέων της και της ζητούν να πληρώσει 50.000 δολάρια σε Bitcoins μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης την απειλούν ότι θα την εξοντώσουν. Οι έρευνες των ιταλικών και των βρετανικών αρχών θα συνεχιστούν καθώς εκτιμάται ότι πίσω από την υπόθεση αυτή βρίσκεται ένα τεράστιο κύκλωμα τράφικινγκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved