Οι celebrities που παραδέχτηκαν την αποχή τους από το…sex
G-Sexy

Οι celebrities που παραδέχτηκαν την αποχή τους από το…sex

Το sex δεν είναι πια ένα θέμα… ταμπου. Δεν είναι λίγοι οι celebrities στην Ελλάδα που έχουν μιλήσει ανοιχτά για την ερωτική τους ζωή και αποκάλυψαν μάλιστα ακόμα και την… αποχή τους από την ερωτική πράξη.

Η Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξή της το 2016 στον Πέτρο Κωστόπουλο αποκάλυψε πως είχε 3 χρόνια να κάνει έρωτα. «Εγώ ναι! Δηλαδή, δεν το κατάλαβα; Να σου πω, έχουμε ανάγκη από ένα όργανο για να σου το πω πιο ωμά;» αναρωτήθηκε η Lady.

Το 2012 η Άννα Βίσση δήλωσε πως είχε μπει εκείνη την περίοδο σε φάση αποχής από την ερωτική πράξη. «Είναι τρία χρόνια που δεν έχω σχέση και επαφή με άντρα! Κάνω την ασκητική μου. Είναι και η ηλικία αυτή που περνάει η γυναίκα τα ζόρια της, την εμμηνόπαυση. Αν το πάρεις σωστά, μπορείς να περάσεις την καλύτερη φάση της ζωής σου», είχε ξηλώσει.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε αποκαλύψει το 2013: «Επί 22 μήνες είχα ερωτική αποχή κι αυτό ήταν καθαρά επιλογή μου, γιατί δεν μ' αρέσει το σεξ να είναι εθισμός, αλλά χαρά. Δεν είχα βρει έναν άνθρωπο να με συγκινήσει για να πάω μαζί του. Ήταν μια ιστορία δικής μου εσωτερικής αναζήτησης, ώστε να μην αισθάνομαι ότι εξουσιάζομαι από το σεξ. Εκείνη την εποχή προσπάθησα να είμαι αφοσιωμένος σε πράγματα που αγαπούσα και δεν κατέφυγα στη σωματική εκτόνωση»

Μια δήλωση-έκπληξη που ξάφνιασε πολύ κόσμο όταν έγινε έκανε και η Ναταλία Γερμανού. «Έχω περάσει και τρία χρόνια ολομόναχη, χωρίς να έχω ερωτικό σύντροφο, ούτε φλερτ. Και χωρίς σεξ! Πού είναι το κακό;» είχε αναρωτηθεί.

Η Ελένη Ψυχούλη σε τηλεοπτική της συνέντευξη το 2014 είπε: «Έχω να κάνω σεξ 8-9 χρόνια».

Η Καίτη Φίνου είχε αποκαλύψει ότι απείχε ακόμα και από το σεξ, όταν έφτασε στα 100 κιλά. «Σιχαινόμουν τον εαυτό μου, σε σημείο που έκοψα και το σεξ. Έβλεπα άντρες και δεν μου έκανε καμία αίσθηση. Σκεφτόμουν πώς μπορεί ο άλλος να με δει ερωτικά, αφού έχω τόσα παραπανίσια κιλά; Κάποια στιγμή ρύθμισα το θυρεοειδή μου και ταυτόχρονα βρέθηκε ένας άντρας στη ζωή μου».

Ο Αρης Δαβαράκης το 2015 είχε πει ότι απέχει από το σεξ 25 ολόκληρα χρόνια! «Απέχω 25 χρόνια από το σεξ. Είχα μια σεξουαλική ζωή, η οποία ήταν άσ' τα βράσ' τα...».

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αποκάλυψε το 2014 πως μετά το χωρισμό από τον πατέρα του παιδιού της απείχε από το σεξ για 3 ολόκληρα χρόνια! «Σιγά το δύσκολο. Οταν έχεις ένα παιδί, μπορεί να συμβεί. Είμαι πολύ ρομαντική. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ψάξεις τον έρωτα ούτε να τον κυνηγήσει. Έρχεται μόνος του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved