Stars σε πριβέ club για kinky γούστα
G-Sexy

Stars σε πριβέ club για kinky γούστα

Σαδομαζοχιστικά σόου, συμβόλαια εμπιστευτικότητας για τα μέλη του και πολιτική «όλα επιτρέπονται» είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου erotica club σε στιλ «Μάτια ερμητικά κλειστά» στο Λος Αντζελες, που υπόσχεται «άτακτες» εμπειρίες.

Το πρώην μοντέλο Τζάνις Ντίκινσον, η Lady Gaga και η ηθοποιός Ιβάνα Χορβάτ αναμένεται, όπως αναφέρει η espresso, να είναι από τις πρώτες celebrities που θα δώσουν το «παρών» τον Δεκέμβριο στο prive club Carondelet House, το οποίο θα λειτουργεί μόνο μία βραδιά τον μήνα.
Οι καλεσμένοι υποχρεούνται να αφήνουν τα κινητά τους στην είσοδο κατά την άφιξή τους, καθώς επίσης και να υπογράφουν συμφωνητικά εμπιστευτικότητας, προκειμένου να μη διαρρεύσει προς τα έξω τίποτε από αυτά που θα επακολουθήσουν.

Η βραδιά ξεκινά με το σόου «Nuit Blanche», μια παράσταση εμπνευσμένη από τα 20s, με έντονο το στοιχείο της σεξουαλικότητας, και συνεχίζεται με δείπνο πέντε πιάτων, υπό τους ήχους jazz μπάντας και σόου από μάγους και χορευτές σερβιτόρους. Οσο η νύχτα προχωράει, τα φώτα χαμηλώνουν και το σόου γίνεται όλο και πιο σέξι, με τους χορευτές να φοράνε όλο και λιγότερα, ενώ προς το τέλος του δείπνου ξεκινά παράσταση burlesque.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved