Πραγματικές σκηνές... πορνό σε γερμανικό reality
G-Sexy

Πραγματικές σκηνές... πορνό σε γερμανικό reality

Πόσο πιο κάτω μπορεί να φτάσει η τηλεόραση; Και όμως... Μπορεί. Η γερμανική τουλάχιστον το έχει τερματίσει.

Σκηνές σεξ χωρίς λογοκρισία με πρωταγωνιστές τριτοκλασάτους Γερμανούς celebrities, που κυκλοφορούν γυμνοί μπροστά στις κάμερες. Το «Adam sucht Eva» που στα ελληνικά σημαίνει «Ο Αδάμ ψάχνει την Εύα» προβάλλεται για τρίτη σεζόν από το γερμανικό κανάλι RTL και έχει καταφέρει να σημειώνει πολύ μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης.

Μια ομάδα διασήμων ψάχνει να βρει το άλλο της μισό σε ένα ερημικό νησί, έχοντας άπλετο χρόνο να εξερευνήσει τόσο την προσωπικότητα όσο και το σώμα ο ένας του άλλου. Οι παίκτες κυκλοφορούν ολόγυμνοι, με την παραγωγή όχι μόνο να ενθαρρύνει τις σεξουαλικές περιπτύξεις ανάμεσα τους, αλλά να τις προβάλλει κιόλας, χωρίς λογοκρισία.

Σε πρόσφατο επεισόδιο, για παράδειγμα, η 23χρονη τραγουδίστρια Μέλοντι Χαζέ και ο επαγγελματίας kite surfer Μάριους Χόπε απόλαυσαν μια βραδιά πάθους στο σπιτάκι του φάρου , η οποία καταγράφηκε από τις κάμερες, με τη Χαζέ να δηλώνει το επόμενο πρωί ότι «η βραδιά στον φάρο ήταν ενδιαφέρουσα».

Το σόου παρακολουθείται από 1.500.000 άτομα στη Γερμανία και προβάλλεται σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Το αρχικό concept ανήκει στην ολλανδική εταιρία παραγωγής Reinout Oerlemans και προβλήθηκε πρώτη φορά σε ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο το 2014. Ακολούθησαν η ισπανική και η γερμανική βερσιόν την ίδια χρονιά, ενώ το 2015 προβλήθηκε και από γαλλικό κανάλι.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved