Διάσημοι εθισμένοι στο σεξ
G-Sexy

Διάσημοι εθισμένοι στο σεξ

Πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο, άντρες και γυναίκες έχουν εθισμό στο σεξ.

Ανάμεσά τους και αρκετοί διά¬σημοι, οι οποίοι μάλιστα έχουν παραδε¬χτεί δημοσίως αυτόν τον εθισμό. Αυτό ισχύει περισσότερο για τους άντρες, αφού οι διάσημες κυρίες δεν μπορούν εύκολα να το παραδεχτούν.

Πρώτο και πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα εθισμού σεξ ανάμεσα στους διάσημους είναι ο Michael Douglas Το 1990 μάλιστα, η τότε σύζυγος του, Ντιάντρα Αούκερ, τον χώρισε, μη αντέχοντας άλλο τις πολυάριθμες ερωτικές περιπέτειες του.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχει πρόβλημα εθισμού στο σεξ το οποίο επιχείρησε να γιατρέψει με τον γάμο του με μια γυναίκα 40 χρόνια νεότερη (Κάθριν Ζέτα Τζόουνς). Λέγεται μάλιστα πως στο προγαμιαίο συμβόλαιο υπήρχε όρος που προέβλεπε γενναία αποζημίωση εφόσον ο Ντάγκλας συνέχιζε να μην μπόρει να αντισταθεί στο πρόβλημα

Η περίπτωση της Χίδερ Χάουλαντ, που το 2007 συντάραξε την Αγγλία είναι χαρακτηριστική. Η Χάουλαντ ήταν μια σεμνή και θρήσκα μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος, μέχρι που μια εγκεφαλική αιμορραγία την έριξε σε κώμα. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι μπορεί να μην ξυπνήσει και, αν ξυπνούσε, δεν θα ήταν πια η ίδια. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Η Χίδερ τελικά ξύπνησε, αλλά είχε μεταμορφωθεί σε γυναίκα με ακόρεστη πείνα για σεξ. Σύμφωνα με προσωπικές μαρτυρίες της, ενώ μέχρι τότε είχε συνευρεθεί ερωτικά μόνο με έναν άντρα, τα επόμενα δύο χρόνια έκανε σεξ με περισσότερους από 80 διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους!

Η Αμπέρ Σμιθ, ήρθε αντιμέτωπη με πολλούς εθισμούς. Υπήρξε αλκοολική, είχε εθισμό στα ναρκωτικά και, όπως η ίδια αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή μετά την αποτοξίνωση της, την εποχή των πολλών προβλημάτων, μέσα σε όλα είχε να αντιμετωπίσει και τον εθισμό της στο σεξ.

Ένα άλλο πολύ γνωστό παράδειγμα είναι ο πρωταγωνιστής των X Files Ντέιβιντ Ντουκόβνι. Τον Αύγουστο του 2008, λίγο μετά το ξέσπασμα της τότε συζύγου του, Τέα Λεόνι, για τις ερωτικές περιπέτειες του, μπήκε σε κλινική απεξάρτησης προκειμένου να ακολουθήσει ειδική θεραπεία. Η θεραπεία πέτυχε, το ζευγάρι χώρισε.

Διαφορετική είναι η περίπτωση του Τσάρλι Σιν, ο οποίος έχει κάνει σεξ με πάνω από 5.000 γυναίκες! Στο παρελθόν είχε δηλώσει δημοσίως ότι είναι εθισμένος στο σεξ , όμως δεν θέλησε ποτέ να αναζητήσει θεραπεία.

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον έχει μείνει στην ιστορία της σόουμπιζ ως ο πρώην άντρας της Αντζελίνα κι ένας εθισμένος του σεξ, με μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες! Ο Ρομπ Λόου, είδε το 1988 να διαρρέει ένα βίντεο που τον απεικόνιζε να κάνει σεξ με δυο γυναίκες. Δήλωσε εθισμένος στο σεξ και μπήκε σε κλινική, για να ακολουθήσει ειδική θεραπεία.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Κόλιν Φάρελ Η διαρροή μιας ερωτικής ταινίας με μοντέλο σε συνδυασμό με την πρότερη δημόσια παραδοχή του ότι του αρέσει να κάνει σεξ με πόρνες στάθηκαν η αφορμή να παραδεχτεί ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα εθισμού.
Πηγή θέματος: Full life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved