Νέες 3D ταινίες πορνό
G-Sexy

Νέες 3D ταινίες πορνό

Την τρισδιάστατη ταινία Avatar θέλησε να ανταγωνιστεί η βιομηχανία του πορνό με πρώτη τρισδιάστατη ερωτική ταινία. Ήδη τρεις ταινίες πορνό βρίσκονται στα σκαριά και η πρώτη αναμένεται να προβληθεί την άνοιξη του 2011.


Ο Ιταλός σκηνοθέτης Τίντο Μπρας έχει ανακοινώσει ότι θα είναι παραγωγός σε ένα 3D ριμέικ της ερωτικής του ταινίας Καλιγούλας, η οποία προβλήθηκε το 1979.
Ταυτόχρονα η αμερικανική εταιρεία Hustler, γυρίζει 3D μια πορνογραφική παρωδία του Avatar, τιμής ένεκεν στην ταινία που άνοιξε την αυλαία του τρισδιάστατου κινηματογράφου.


Νικητής όμως θα μπορούσε να αναδειχθεί ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Σαν, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει στο Χονγκ Κονγκ τα γυρίσματα της ταινίας «3D Sex and Zen: Extreme Ecstacy» (Το 3D Σεξ και το Ζεν: Ακραία Έκσταση), ο οποίος δήλωσε «Δεν νομίζω ότι μπορούν να μας νικήσουν. Αυτό είναι το μέλλον της βιομηχανίας κινηματογράφου. Είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα σε τρεις διαστάσεις».


Παραδέχτηκε πάντως ότι οι τεχνικές απαιτήσεις του τρισδιάστατου σινεμά δημιουργούν επιπλέον απαιτήσεις, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους πρωταγωνιστές του. Οι κάμερες τρισδιάστατης λήψης απαιτούν ισχυρότερο φωτισμό και δεν είναι τόσο ευέλικτες στο χώρο όσο οι συμβατικές.


Η 22χρονη πρωταγωνίστρια Σαόρι Χάραν ομολογεί ότι κουράζεται αρκετά στα γυρίσματα. «Πρέπει να δουλεύω πιο σκληρά για να μην απογοητεύσω το κοινό» σχολίασε.


Η ταινία θα προβληθεί τον Μάιο σε κινηματογραφικές αίθουσες της Ασίας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ, ενώ το τρισδιάστατο DVD προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει λίγους μήνες αργότερα.

Πηγή: newskosmos

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved