Πώς να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευτεί σε 10 μέρες
G-Sexy

Πώς να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευτεί σε 10 μέρες

Τα πράγματα είναι απλά και εύκολα

Σίγουρα έχεις δει την ταινία με την αγαπημένη Kate Hudson και τον hot as hell Matthew McConaughey, oι οποίοι είχαν βάλει στοίχημα να ερωτευτούν και να χωρίσουν σε 10 μέρες. Άσε λοιπόν εσύ το χωρισμό στην άκρη και ασχολήσου με τον έρωτα και πιο συγκεκριμένα με αυτόν που θέλεις να έχεις με το αντικείμενο του πόθου σου. Λοιπόν, τον ποθείς σφόδρα και θέλεις να τον κάνεις δικό σου; Το παρακάτω δεκαήμερο πλάνο σου υπόσχεται σίγουρα αποτελέσματα.

Άσε κάτω το κινητό σου

Όταν είστε μαζί, ακόμα κι αν στην ατμόσφαιρα υπάρχει μόνο η υπόνοια του φλερτ, άσε κάτω το κινητό σου και επικεντρώσου στην κουβέντα μαζί του. Σε περίπτωση που πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις, ζήτα συγνώμη και λείψε το πολύ ένα διλεπτάκι. Γιατί πάνω απ’ όλα φίλη μου, είσαι μία κυρία!

Σταμάτα να κάνεις τη δύσκολη

Δεν είπαμε να του δοθείς με το καλημέρα (ή καλησπέρα αν προτιμάς) αλλά νομίζω ότι σε περίπτωση που σου αρέσει, δεν υπάρχει λόγος να το παίζεις Liz Taylor στην Cleopatra –ντίβα δηλαδή-. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να παρασυρθεί από το υπέροχο συναίσθημα του έρωτα και του ενθουσιασμού.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved