Όσα δεν γνωρίζετε για τη Μαριάννα Καλέργη
G-Sexy

Όσα δεν γνωρίζετε για τη Μαριάννα Καλέργη

Η Μαριάννα Καλέργη είναι μια σέξι και όμορφη γυναίκα που πέρα από πρωταθλήτρια του muay thai είναι και πρώην παίκτρια του Survivor και του «Dancing on Ice».

Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει, αλλά η καταγωγή της είναι από την Κρήτη. Η πρωταθλήτρια του muay thai και πρώην παίκτρια του «Survivor» και του «Dancing on Ice» βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής της, καθώς, εκτός από τα μαθήματα που παραδίδει πάνω στην αυτοάμυνα και τα διαφημιστικά που κάνει, ετοιμάζει ένα πολύ ενδιαφέρον project το οποίο αφορά τις γυναίκες: Πώς να διατηρούν τη φυσική ομορφιά τους, πώς να αγαπούν τον εαυτό τους και να ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας.

ΣΤΟΧΟΣ-ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να μάθει στις γυναίκες να αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά τους, να αγαπούν τον εαυτό τους και να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Είναι τελειομανής με ό,τι κι αν καταπιάνεται.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Αγαπά τις σοκολάτες και τα παγωτά!

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Το χαμόγελό της.

ΣΤΕΚΙ: Η θάλασσα, που καταφέρνει να την ηρεμεί.

ΦΛΕΡΤ: Είναι σε σχέση, οπότε απέχει από το... σπορ!

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Να είναι απλώς... αρσενικό!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Τρέξιμο, κολύμπι, ιππασία, σινεμά.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Δεν λέει ποτέ τις ευχές της.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Λος Άντζελες, Ασία, Αφρική.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Ενεργητική, υπερκινητική και αυστηρή με τον εαυτό της. Της αρέσει να τεστάρει τις αντοχές της και υπομένει μόνο όταν θέλει. Με ό,τι καταπιάνεται θέλει να το φέρνει σε πέρας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μερικές φορές μπορεί να γίνει και επιπόλαιη!

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved