5 σημάδια που σου δείχνουν ότι σε θέλει και είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ σύντροφος
G-Sexy

5 σημάδια που σου δείχνουν ότι σε θέλει και είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ σύντροφος

5 κινήσεις του που δηλώνουν πως η σχέση σας δεν είναι για αυτό κάτι... αστείο!

Κάθε φορά που ένας έρωτας μας χτυπάει την πόρτα όχι μόνο χαιρόμαστε, ενθουσιαζόμαστε αλλά κυρίως.. τυφλωνόμαστε! Ας το παραδεχτούμε, τον πρώτο καιρό μιας σχέσης ούτε βλέπουμε, ούτε και μπορούμε να δούμε τα στραβά (ναι, έχει) του νέου συντρόφου μας. Πέρα από αυτά, όμως, έχει σίγουρα και καλά στοιχεία που θα μας κρατήσουν κοντά του και μετά τον πρώτο καιρό του ενθουσιασμού. Αν, μάλιστα, έχει μερικά από τα παρακάτω τότε σίγουρα είναι ο ιδανικός σύντροφος.

Ο καλύτερος φίλος

Αν ο σύντροφός σου είναι ανοιχτός μόνο σε συζητήσεις που αφορούν το που θα πάτε το βράδυ ή τι θα επιλέξετε από το μενού, καλύτερα να ξανασκεφτείς κατά πόσο αυτή η σχέση μπορεί να κρατήσει. Αντίθετα, ένας άντρας που προκαλεί συζητήσεις που αφορούν προβλήματα της καθημερινότητας, βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες σου τότε μάλλον αξίζει μια θέση για πολύ καιρό στη ζωή σου.

Τσακωμοί και καυγάδες

Ελπίζουμε να μην σκέφτηκες ότι είναι ο ιδανικός μόνο αν δεν τσακώνεστε. Ίσα ίσα που οι διαφωνίες σε μια (υγιή) σχέση είναι άκρως παραγωγικές και την εξελίσσουν, αρκεί να αφορούν πραγματικά ζητήματα κι όχι το τι τελικά διάλεξες από το μενού στο νο1. Αν, λοιπόν, η σχέση σας βγαίνει καλύτερη μετά από κάθε διαφωνία, ξεκίνα να κάνεις όνειρα μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved