Οι αποκαλύψεις του Paul McCartney για τον ομαδικό αυνανισμό, το σεξ και τις πόρνες
G-Sexy

Οι αποκαλύψεις του Paul McCartney για τον ομαδικό αυνανισμό, το σεξ και τις πόρνες

Οι αποκαλύψεις τους Paul McCartney για τους Beatles που θα… συζητηθούν.

Το «σκαθάρι» μιλώντας στο GQ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον… ομαδικό αυνανισμό τους: «Ήμασταν στο σπίτι του John Lenon με κάποιους φίλους. Αντί να μεθύσουμε άγρια και να παρτάρουμε, ήμασταν όλοι σε αυτές τις καρέκλες, τα φώτα ήταν σβηστά και κάποιος άρχισε να αυνανίζεται, οπότε το κάναμε όλοι».

Μάλιστα φώναζαν και… ονόματα: «Φωνάζαμε “Brigitte Bardot, ουουου” και νομίζω ότι ο Τζον είπε “Winston Churchill”».

Οταν ρωτήθηκε αν πρόκειται για κάτι που συνέβαινε συχνά, απάντησε: «Νομίζω ήταν της μίας φοράς. ‘Η μπορεί να έγινε δεύτερη. Δεν ήταν κάτι σπουδαίο. Ήταν από τα πράγματα που δεν σκέφτεσαι πολύ. Ναι, ήταν λίγο πρόστυχο αν το σκεφτείς. Υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα, όπως αυτό, από την εποχή που ήσουν μικρός και τα θυμάσαι λέγοντας “Το κάναμε αυτό;”. Αλλά ήταν καλή, αβλαβής διασκέδαση. Δεν βλάψαμε κανέναν. Ούτε καν την Brigitte Bardot».

Ο Paul McCartney μίλησε και για την ιστορία που ήθελε τους Beatles να ακούν τον 17χρονο George Harrison να χάνει την παρθενιά του και στο τέλος να τον χειροκροτούν. «Νομίζω ότι αυτό είναι αλήθεια. Το θέμα με αυτές τις ιστορίες για τους Beatles είναι ότι γίνονται θρύλοι και πρέπει να τσεκάρω αν είναι αλήθεια. Ξέρω ότι είχαμε ένα κρεβάτι και δύο κουκέτες και αν ένας έφερνε κορίτσι εκεί, μπορεί να ήταν απλά στο κρεβάτι με μία κουβέρτα από πάνω τους και δεν το παρατηρούσες ιδιαίτερα, εκτός από μια μικρή κίνηση».

Μπορεί να συνέβησαν τα παραπάνω, αλλά δεν γίνονταν πραγματικά όργια όπως είπε: «Υπήρχαν σεξουαλικές συνευρέσεις και θαυμάστριες. Δεν μου αρέσουν τα όργια, δεν θέλω κανέναν άλλον εκεί, το καταστρέφει! Μια φορά ήμασταν στο Λας Βέγκας και κάποιος μεσάζοντας για την περιοδεία μας ρώτησε αν θέλουμε πόρνες. Απαντήσαμε όλοι “Ναι!” και εγώ ζήτησα δύο. Ήταν υπέροχη εμπειρία, αλλά αυτό είναι το πιο κοντινό σε όργιο που έχω κάνει».

Ο Paul McCartney ανέφερε και ένα περιστατικό στο οποίο ο John Lenon γνώρισε ένα ζευγάρι σε club του Λας Βέγκας και μετά πήγε στο σπίτι του μαζί τους γιατί η σύζυγος ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. «Αυτό συνέβη και ο John ανακάλυψε ότι ο σύζυγος παρακολουθούσε. Ήταν εντάξει με αυτό. Για να πω την αλήθεια δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο. Την σύζυγο κάποιου άλλου; Σίγουρα δεν θα ήθελα να το ξέρει ο σύζυγος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved