Το «μυστικό» των Μπέκαμ
G-Sexy

Το «μυστικό» των Μπέκαμ

O Nτέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ είναι μαζί εδώ και 14 χρόνια και παρά τα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για απιστίες του ποδοσφαιριστή, το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και ερωτευμένο όπως στην αρχή της σχέση του. Οι ίδιοι αποκάλυψαν το μυστικό τους.

Αυτό δεν είναι άλλο από το περίφημο "Date Night" μία φορά την εβδομάδα
«Είμαστε παντρεμένοι 11 χρόνια και γνωριζόμαστε συνολικά 14. Θα πρέπει να ερεθίζεις το ρομάντσο στη σχέση και να ενδιαφέρεται ο ένας για τις ανάγκες του άλλου", τόνισε ο άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι στην ολλανδική εφημερίδα "Telegraaf", με τη Βικτόρια να προσθέτει: "Εάν τα παιδιά είναι στο κρεβάτι ντυνόμαστε και πάμε σε ένα εστιατόριο. Τρώμε λίγο, μεθάμε και απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Ανυπομονώ πάντα για το βραδινό ραντεβού. Για αυτό είναι σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο να είμαστε μαζί και οτιδήποτε κι αν συμβεί η Τετάρτη είναι ιερή.

Προτιμάμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο παρά μισοάδειο. Δεν υπάρχει χώρος στη ζωή μας για αρνητικότητα. Είμαστε θετικοί, χαρούμενοι άνθρωποι, και έτσι είναι και τα αγόρια μας. Είμαστε σε αυτό τον κόσμο για δεκαετίες και ξέρουμε πώς δουλεύουν τα πράγματα. Για αυτό έχουμε πάψει να ασχολούμαστε με το τί λένε για εμάς. Είμαστε επαγγελματίες που αντιλαμβανόμαστε πολύ σοβαρά την ευθύνη που έχουμε ως πρότυπα".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved