Από το Hollywood στην Αθήνα η DJ Sophia ‘Hustle’ Lin
G-Sexy

Από το Hollywood στην Αθήνα η DJ Sophia ‘Hustle’ Lin

Η σέξι dj Sophia ‘Hustle’ Lin άφησε για λίγο το Hollywood και είπε να επισκεφτεί τη χώρα μας για μια και μόνο εμφάνιση και να αναστατώσει με τις μουσικές επιλογές της του θαμώνες γνωστού club.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, το Bootycall εγκαινιάζει την χειμερινή σεζόν με ένα φαντασμαγορικό event με special guest την Sophia ‘Hustle’ Lin, Official Dj των events και fashion shows των Christian Audigier και Ed Hardy, για μία αποκλειστική εμφάνιση στην Αθήνα!

Η Sophia ‘Hustle’ Lin είναι ένα από τα σημαντικά μέλη της καλλιτεχνικής και κοσμικής κοινότητας του Hollywood και του Los Angeles. Εμφανίζεται στα events και fashion shows των Ed Hardy, Christian Audigier και Hustler, σε πολλά red carpet events, σε features του E! Entertainment, σε ταινίες όπως το ‘Fast & Furious’, σε video clips επιτυχιών καλλιτεχνών όπως οι Usher και Νε-Υο, σε reality shows όπως το ‘America’s Next Top Model’, και έχει συμβόλαιο με το Elite Models. Είναι η σύζυγος του Julien Chambon, head designer των Ed Hardy, Christian Audigier και Von Dutch και θεωρείται hot περσόνα της κοσμικής ζωής του L.A. με την παρέα της, τις αδερφές Kardashian, την Paris Hilton και τον Ashton Kutcher.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved