Οι νέες αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σπυροπούλου είναι ό,τι πιο hot έχεις δει τελευταία! (photos)
G-Sexy

Οι νέες αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σπυροπούλου είναι ό,τι πιο hot έχεις δει τελευταία! (photos)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για ακόμα ένα καλοκαίρι απολαμβάνει χωρίς έννοιες τις διακοπές της, άλλοτε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Ρόδο και άλλοτε στη Μύκονο

Όπου και αν εμφανίζεται όμως, είναι πάντα κούκλα και προκαλεί... ταραχές με τις σέξι εμφανίσεις της με μαγιό.

Αυτή τη φορά το gossip-tv.gr εξασφάλισε φωτογραφίες της από παραλία της Μυκόνου όπου βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες για να αλλάξει λίγο παραστάσεις από την επίσης πανέμορφη Ρόδο που γνωρίζει απ' έξω και ανακατωτά.

Η queen Dina, όπως αρέσκονται κάποιοι να την αποκαλούν, εμφανίστηκε σε παραλία της Μυκόνου με μαύρο ολόσωμο μαγιό που ομολογουμένως της πήγαινε πολύ και αναδείκνυε τις... ζουμερές καμπύλες της!

Η παρουσιάστρια, η οποία εδώ και λίγο καιρό ασχολείται και με τη μόδα, λανσάροντας τη δική της συλλογή με μαγιό, είχε παραδεχτεί πως προέβη σε μία τέτοια κίνηση προκειμένου να δημιουργήσει μαγιό που θα αναδείκνυαν στο σώμα μιας γυναίκας το καλύτερο... σημείο της!

Γιατί άλλη γυναίκα έχει ωραίο μπούστο, άλλη καλλίγραμμα πόδια και άλλη λεπτή μέση. Η Κωνσταντίνα που... διαθέτει όλα τα παραπάνω, εμφανίστηκε με το ολόσωμο εκείνο μαγιό που της πήγαινε περισσότερο. Και φυσικά έκανε όλο τον κόσμο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στη συγκεκριμένη παραλία να στρέψει το βλέμμα του πάνω της.

Δείτε τις νέες αρετουσάριστες φωτογραφίες της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved