Η Κατερίνα Δαλάκα πόζαρε με λευκό μπικίνι και μας άφησε με το στόμα... ανοιχτό! (photos)
G-Sexy

Η Κατερίνα Δαλάκα πόζαρε με λευκό μπικίνι και μας άφησε με το στόμα... ανοιχτό! (photos)

Μπορεί να έχουμε δει ελάχιστες φορές την Κατερίνα Δαλάκα ντυμένη μιας και την παρακολουθούσαμε πάντα στον στίβο μάχης του Survivor με αθλητικό μαγιό να βάζει τα δυνατά της όμως η ίδια φρόντισε να κρύψει καλά και τη σέξι πλευρά της. 

Δυναμική γυναίκα και αφοσιωμένη στις αποφάσεις και τις επιλογές της, η μεγάλη νικήτρια του φετινού Survivor είναι από τους ανθρώπους που όταν έχουν έναν στόχο, δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο.

Με την ενασχόλησή της με το Survivor, η πρωταθλήτρια στίβου ελάχιστες φορές εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη περιποιημένη. Λογικό αφού συμμετείχε -και μάλιστα δις- σε ένα από τα σκληρότερα παιχνίδια επιβίωσης.

Αν και πολύ ωραίο κορίτσι, η Κατερίνα επιλέγει -ακόμα και στην καθημερινότητά της- σχεδόν πάντα αθλητικό ή -στην καλύτερη περίπτωση- casual look. Έτσι και αλλιώς δεν μας έχει συνηθίσει σε... φαντασμαγορικές εμφανίσεις με καλά φορέματα και αμπιγιέ επιλογές.

Παρ' όλα αυτά, αν το καλοσκεφτεί κανείς, θα διαπιστώσει πως δεν την έχουμε δει ποτέ ούτε με μπικίνι. Μπορεί να γνωρίζουμε άπαντες πως διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και του αθλητικού χώρου, όμως ποιος θυμάται την τελευταία φορά που την είδαμε με μπικίνι;

Η ίδια πάντως, φρόντισε να μας... χαρίσει αυτή την όμορφη και άκρως θηλυκή πλευρά του εαυτού της. Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved