Τα κορίτσια του GNTM σε... Summer Edition! Δείτε τις με καυτά μπικίνι! (photos)
G-Sexy

Τα κορίτσια του GNTM σε... Summer Edition! Δείτε τις με καυτά μπικίνι! (photos)

Ήταν όλες τους υπέροχες! Και το φετινό καλοκαίρι ακόμα πιο σέξι και εντυπωσιακές σε κατά καιρούς εμφανίσεις τους με μαγιό στην παραλία!

Τα κορίτσια που γνωρίσαμε μέσα από το Greece's Next Top Model το φετινό καλοκαίρι βάλθηκαν να... μας τρελάνουν με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους με μαγιό στις παραλίες, κυρίως της Μυκόνου.

Οι καλλονές του ριάλιτι μοντέλων του Star που έκανε τη μεγάλη έκπληξη την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε, ξεχύθηκαν στις παραλίες και εντυπωσίασαν με τις σέξι εμφανίσεις τους.

Η Μέγκι Ντρίο έκανε... ζημιές με τις πολλαπλές εμφανίσεις της σε παραλίες της Μυκόνου αλλά και φωτογραφίες της που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ροζάνα Κουτσούκου μας εντυπωσίασε με τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της καθώς έχασε δέκα ολόκληρα κιλά.

Η Ξανθούλα Τζερεφού, αντιθέτως, όπως υποστηρίζει τουλάχιστον, έχει παραμείνει στα ίδια κιλά από την εποχή που τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM όμως συνεχίζει να είναι πολυ εντυπωσιακή και ανέβασε και εκείνη φωτογραφίες της με μαγιό στα social media.

H Ειρήνη Σαρρή, μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του ριάλιτι μοντέλων, δέχτηκε πολύ θετικά σχόλια από τους followers της για τις πόζες με μαγιό που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η Σοφία Ζαχαριάδου και η Ιωάννα Δεσύλλα εθεάθησαν να απολαμβάνουν βουτιές και ηλιοθεραπεία στη Μύκονο κάνοντας πολύ καλή παρέα μεταξύ τους μιας και έχουν γίνει φίλες από την εποχή που συμμετείχαν στο GNTM.

Δείτε φωτογραφίες τους με τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις τους με μαγιό...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved