Αυτές τις φωτό της Ιωάννας Τούνη στο Μπαλί πρέπει να τις δεις! Έβαλε φωτιά και εκεί! (photos+videos)
G-Sexy

Αυτές τις φωτό της Ιωάννας Τούνη στο Μπαλί πρέπει να τις δεις! Έβαλε φωτιά και εκεί! (photos+videos)

Η Ιωάννα Τούνη εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται εκτός Ελλάδας και απολαμβάνει εξωτικές διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί

Και αν νομίζατε ότι εκεί η όμορφη Ιωάννα θα καθόταν... ήσυχη, κάνετε λάθος αφού σε κάθε της εμφάνιση προκαλεί... ταραχές!

Η όμορφη πρώην παίκτρια του My Style Rocks η οποία βρίσκεται στην Ινδονησία για διακοπές με τον σύντροφό της Νώντα Παπαντωνίου ανεβάζει συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες από εξορμήσεις της σε διάφορα όμορφα μέρη στον εξωτικό προορισμό. Άλλοτε με κόκκινο αποκαλυπτικό μπικίνι και άλλοτε με μαύρο μαγιό, η Ιωάννα κατάφερνει να βάλει φωτιά στο Instagram έστω και αν βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά!

Μαζί με τον σύντροφό της επισκέφτηκαν τον ζωολογικό κήπο στο Μπαλί, δοκίμασαν τοπικές γεύσεις δίπλα στην πισίνα, έκαναν δροσιστικές βουτιές στις υπέροχες παραλίες και αφέθηκαν στα χάδια του καυτού ήλιου.

Εννοείται ότι το συγκεκριμένο ταξίδι θα τούς μείνει αξέχαστο αφού είναι γεμάτο εμπειρίες μιας και γνωρίζουν έναν τελείως διαφορετικό πολιτισμό από τον Ελληνικό.

Αρκεί μόνο να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να διαπιστώσετε και εσείς με πόση... ευκολία η Ιωάννα κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο, ακόμα και στο Μπαλί!

Δείτε παρακάτω βίντεο της Ιωάννας Τούνη σε χρυσαφένια αμμουδιά και με κατακόκκινο αποκαλυπτικό μπικίνι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved