Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε φωτογραφία της με λευκό μαγιό και... έριξε το instagram! (photos)
G-Sexy

Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε φωτογραφία της με λευκό μαγιό και... έριξε το instagram! (photos)

Η Μαρία Ηλιάκη ξέρει πώς να χειρίζεται καταλλήλως τα social media και να προκαλεί έναν μικρό... σεισμό με κάθε της ανάρτηση!

Τον τελευταίο καιρό ειδικά, η παρουσιάστρια και fashion blogger έχει κάνει αξιοσημείωτες αναρτήσεις φωτογραφιών της σε... σέξι διάθεση. Η πιο... ξεχωριστή, βέβαια, ήταν αυτή όπου ποζάρει topless σε ασπρόμαυρο φόντο.

Όμως και σήμερα έκανε ακόμα μία ανάρτηση που από τα πρώτα κιόλας λεπτά έχει προσελκύσει εκατοντάδες likes. Και όχι άδικα αφού η ίδια ποζάρει, πιο αδύνατη και πιο όμορφη από ποτέ, με λευκό σικ μαγιό που αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχει... παλέψει πολύ για να διαθέτει αυτό το κορμί μιας και ο αγώνας της ήταν με συνεχή υγιεινή διατροφή -και συνεχίζει- και καθημερινή γυμναστική.

Η Μαρία λοιπόν, είναι στα καλύτερά της και δεν έχει κανέναν λόγο να το κρύβει. Αντιθέτως, όλο και πιο συχνά κάνει αναρτήσεις τέτοιου είδους, δείχνοντας να έχει αυτοπεποίθηση και πολύ καλή διάθεση.

Μην ξεχνάμε ότι η παρουσιάστρια είναι και πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη με τον οποίο η σχέση τους δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία αλλά και τις τελευταίες αναρτήσεις της σε πολύ σέξι διάθεση...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved