Όλες οι φορές που η Ελένη Φουρέιρα μας αναστάτωσε με τις σέξι εμφανίσεις της με μαγιό! (vid+pics)
G-Sexy

Όλες οι φορές που η Ελένη Φουρέιρα μας αναστάτωσε με τις σέξι εμφανίσεις της με μαγιό! (vid+pics)

Η Ελένη Φουρέιρα έχει βαλθεί το φετινό καλοκαίρι να μας… τρελάνει με τον σέξι χορό της κάθε φορά που τραγουδάει τη μεγάλη της επιτυχία Loquita όμως ακόμα και όταν δεν το κάνει, φροντίζει να κρατάει στο… κόκκινο το θερμόμετρο!

Η τραγουδίστρια η οποία βλέπει όλο και πιο πολύ τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο της showbiz, από τότε που άρχισαν οι ζέστες, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες της με καυτά και αποκαλυπτικά μπικίνι.

Με αυτοπεποίθηση και σίγουρη για τον εαυτό της, η Ελένη ποζάρει με το μπικίνι της και προκαλεί… εγκεφαλικά, με τα likes φυσικά στη σελίδα της στο Instagram, να πέφτουν βροχή!

Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει με το νέο της τραγούδι που έχει γίνει το hit του καλοκαιριού, την κρατούν στην πρώτη σειρά των πιο αγαπημένων καλλιτεχνών, ενώ η ίδια φροντίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού με τις σέξι εμφανίσεις της με μαγιό! Και δεν είναι λίγες αυτές.

Άλλοτε σε κάποια παραλία και άλλοτε στην πισίνα κάποιου πολυτελούς ξενοδοχείου, η Ελένη μοιράζει… εγκεφαλικά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Δείτε παρακάτω στην gallery όλες τις φορές που η τραγουδίστρια προκάλεσε… σεισμό στο Instagram με κάποια ανάρτησή της όπου απεικονίζεται με μαγιό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved