Σύλβια Παπαδάκη: "Σκέφτομαι να σταματήσω το μόντελινγκ"
G-Sexy

Σύλβια Παπαδάκη: "Σκέφτομαι να σταματήσω το μόντελινγκ"

Η Playmate 2008 Σύλβια Παπαδάκη σπάει τη σιωπή της και μοιράζεται τον λόγο που την οδήγησε να εγκαταλείψει την προσπάθεια για διεθνή καριέρα αλλά και τις σκέψεις της για την απόφαση που θα αλλάξει την επαγγελματική της ζωή.


Στην ερώτηση αν μετάνιωσε που έγινε γνωστή από έναν sexy θεσμό, όπως αυτός των Playmate απάντησε: “Ασφαλώς και δεν μετανιώνω και μην ξεχνάς την Κάτια Ζυγούλη και την καριέρα της, που κατέκτησε από αυτόν τον τίτλο. Δούλεψα σκληρά και δεν μου έχει χαριστεί τίποτα μέχρι σήμερα.”

Όσο για την καριέρα στο εξωτερικό και αν ήταν ρίσκο για εκείνη να αφήσει την Ελλάδα δήλωσε:
“Για να πει ένα μοντέλο ότι κάνει διεθνή καριέρα πρέπει να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και να ταξιδεύει παντού και οποιαδήποτε εποχή. Κάτι το οποίο δεν με ενθουσίασε πολύ, γιατί είχε μοναξιά, παράξενες συνθήκες δουλειάς, πολύ δύσκολη διαβίωση και όλη μέρα να είσαι σε ένα μετρό. Δεν το άντεξα αυτό στους δεκαπέντε μήνες που το έπραξα από επιλογή μου. Τα μάζεψα και ήρθα πίσω. Μιλάνο, Γερμανία, Ισπανία, Τουρκία, Λονδίνο ήταν οι προορισμοί μου και απέκτησα σίγουρα εμπειρίες, αλλά δεν θα το ξαναέκανα. Μόνον επιλεκτικά πλέον!”

Αναφορικά με το αν ένιωσε απογοήτευση κάποια στιγμή στην καριέρα της ώστε να πει: “τα παρατάω” τόνισε: “Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσω. Προβληματίστηκα και μπήκα σε μεγάλο δίλημμα. Αλλωστε, δεν σου κρύβω ότι σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθώ με τις σπουδές μου και να σταματήσω το μόντελινγκ, γιατί δεν μπορείς να ζήσεις από αυτό το επάγγελμα πλέον. Μάρκετινγκ και επικοινωνία είναι μέσα στη σκέψη μου και είμαι σίγουρη ότι θα το ακολουθήσω. Στην Ελλάδα δεν μπορείς να έχεις σχέδια μακροπρόθεσμα. Αυτή είναι η αλήθεια!”

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved