Η έκρηξη του Sexiness: Οι εμφανίσεις τους on the beach προκάλεσαν… ταραχές!
G-Sexy

Η έκρηξη του Sexiness: Οι εμφανίσεις τους on the beach προκάλεσαν… ταραχές!

Δεν έχουμε φτάσει ακόμα καλά καλά στα μέσα του καλοκαιριού και ήδη οι παραλίες έχουν πάρει... φωτιά με τις σέξι εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities! 

Από πού να ξεκινήσουμε; Από τη φρεσκοχωρισμένη Τζούλια Νόβα που μαζί με την κολλητή της φίλη Φωτεινή Ζαννή βρέθηκαν σε παραλία της Βούλας και έκαναν τις βουτιές τους...

Οι δύο φίλες και στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετές φορές θέμα συζήτησης, καθώς κάνουν εξορμήσεις στις παραλίες και αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό με τα καλλίγραμμα κορμιά τους.

Φόρεσαν τα μπικίνι τους και για άλλη μια φορά δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητες.

Δείτε τις παρακάτω:

Η Ιωάννα Τούνη ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά, με καμπύλες που σε μαγνητίζουν και γενικώς το κορίτσι αυτό είναι εντυπωσιακό όπως και να το κάνουμε.

Ο φωτογραφικός φακός, την απαθανάτισε στη θάλασσα όπου και έκανε το μπάνιο της, χαλαρή και ρόκαρε μέσα στο κόκκινο μπικίνι της, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Εκείνη και η παρέα της απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην παραλία της Χαλκιδικής, και συγκεκριμένα στο Πευκοχώρι, ενώ οι λουόμενοι χάζεψαν με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Δείτε την παρακάτω...

Με μπικίνι και παραδομένη στον ήλιο εθεάθη η Δανάη Μπάρκα σε διακοπές της στη Μήλο, λίγο πριν ριχτεί με όλες τις δυνάμεις της στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ηθοποιός η οποία δεν χρησιμοποιεί κανένα φίλτρο για να ρετουσάρει τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, έδειξε να απολαμβάνει αυτές τις πρώτες όμορφες στιγμές της δίπλα στη θάλασσα. Δείτε την στην παρακάτω gallery:

Η Μαρία Μπεκατώρου κατόρθωσε να χάσει αρκετό βάρος και πλέον δείχνει λίγο διαφορετική. Η αλλαγή της ξεκίνησε το περσινό καλοκαίρι, αφού ξεχνούσε να φάει.

Το σώμα της άλλαξε και αυτή η αλλαγή της αρέσει πολύ! Εσείς την έχετε δει με μαγιό και χωρίς ρετούς μετά τη δίαιτα που έκανε και τα κιλά που έχασε; Δείτε την παρακάτω στην γκάλερι:

Η Νίνα Λοτσάρη, η Σόφη Πασχάλη και η Νικολέττα Καρρά πήγαν προ ημερών για μπάνιο και εντυπωσίασαν.

Οι τρεις γυναίκες έκαναν τις βουτιές τους στο Καβούρι και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές τους αναλογίες. Φορώντας τα μαγιό τους έκαναν ηλιοθεραπεία και μπάνιο στη θάλασσα και ο φωτογραφικός μας φακός τις απαθανάτισε.

Δείτε τις σε χαλαρές στιγμές τους στη θάλασσα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved