Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να κάνουν Σεξ ( Εξηγεί ο Γιώργος Λάγιος στην Majenco)
G-Sexy

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να κάνουν Σεξ ( Εξηγεί ο Γιώργος Λάγιος στην Majenco)

Διάβασε το νέο #blogpost της Μajenco στο Queen.gr

Πριν λίγο καιρό είχα βρεθεί με τον Ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα του βιβλίου "Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου", Γιώργο Λάγιο και κάναμε διάφορες κουβέντες και ανταλλάξαμε διάφορες απόψεις για διάφορα θέματα που απασχολούν αρκετό κόσμο και ένα από αυτά είναι το παρακάτω.

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να κάνουν σεξ;

Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί ακόμα επαρκώς μέσα από τις έρευνες καθώς η ανθρώπινη ψυχοσύνθεση είναι αρκετά πολύπλοκη για να κατηγοριοποιηθεί. Παρόλα αυτά, όταν σκεφτόμαστε άντρες που αγοράζουν υπηρεσίες σεξ από επαγγελματίες και μη, συνήθως οι γνωστικές μας προκαταλήψεις μας ωθούν να σκεφτούμε άντρες όχι τόσο ελκυστικούς εξωτερικά που μπορεί να δυσκολεύονται να κάνουν σχέση. Αν και ένα μέρος εκείνων που πληρώνουν για σεξ πληρούν αυτά τα χαρακτηριστικά, παράλληλα υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους ένας άντρας πληρώνει για να κάνει σεξ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψυχολογικών ερευνών, ένας από τους βασικότερους λόγους που οι άντρες πληρώνουν άτομα που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ είναι η ευκολία και η έλλειψη άλλων συναισθηματικών παραγόντων. Με άλλα λόγια, οι άντρες είναι πιο πιθανό να θέλουν απλά να κάνουν σεξ χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν συναισθήματα ή χρόνο. Ένας ακόμη παράγοντας που συμπράττει σε αυτή τη συμπεριφορά είναι η δυνατότητα για έναν άντρα να έχει ακριβώς την εμπειρία που αποζητά στο σεξ χωρίς να ανησυχεί για το εάν η/ο παρτενέρ του θα απορρίψει τις επιθυμίες του ή δεν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στον βαθμό που εκείνος χρειάζεται. Ουσιαστικά δεν έχει το άγχος της απόδοσης γιατί θεωρεί πως δεν θα τον κρίνουν ή δεν θα μαθευτεί αν ήταν ‘καλός’ ή όχι., ;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved