Οι πιο σέξι φωτό των celeb με μαγιό στο instagram (photos)
G-Sexy

Οι πιο σέξι φωτό των celeb με μαγιό στο instagram (photos)

Είναι σέξι και το ξέρουν. Μάνες ή μόνες, οι γυναίκες της ελληνικής showbiz δίνουν στο κοινό τους στο instagram τις πιο σέξι τους πόζες


Στην οικογενειακή εξοχική κατοικία της στη Μύκονο συνεχίζει τις διακοπές της η Δούκισσα Νομικού. Εδώ ποζάρει στον φακό πιο ευδιάθετη και ανανεωμένη από ποτέ έχοντας στην αγκαλιά της τον γιο της Σάββα. Τα likes και τα σχόλια που δέχθηκε η παρουσιάστρια έπεσαν βροχή

Στη Μύκονο βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανώς ευδιάθετη, όπως αποκάλυψε η ίδια με τα αρκετά στιγμιότυπα που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτά φυσικά δεν συμπεριλαμβανόταν ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μηλιώνης, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών είναι ζευγάρι με την παρουσιάστρια.

Στην «πεταλούδα» (αυτή είναι μία από τις ονομασίες της πανέμορφης Αστυπάλαιας λόγω του γεωγραφικού σχήματος της) απολαμβάνει τις διακοπές της η Άννα Πρέλεβιτς. Το συγκεκριμένο καρέ είναι από τη φημισμένη παραλία του Κόκκινου Γκρεμού.

Πιπίνα και όχι θάλασσα επέλεξε η Δανάη Παππά που βρίσκεται στην Πάρο για διακοπές, αφού σε παραλία του νησιού δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύντροφος της Λάμπρος Λάζαρης.

Ένα μίνι ταξιδάκι στην πανέμορφη θήρα έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου, απ' όπου και το συγκεκριμένο τολμηρό καρέ. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Νίκου Βέρτη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Στα Κουφονήσια βρέθηκε για σύντομες διακοπές η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Open ποζάρει επιλέγοντας λευκό σύνολο παραλίας. Οι διακοπές για την οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε!» συνεχίζονται, ωστόσο στην Αθήνα έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε»

Το καρέ με τα περισσότερα σχόλια, το οποίο έγινε viral στο Instagram. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ένα διάλειμμα από τις συνεχείς συσκέψεις στον Alpha έβαλε ένα κομψό χρυσό μαγιό και πόζαρε στο Instagram με χαμόγελο.

Η δυσκολία των μαγιό με κοψίματα γίνεται ευκολία στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά. λόγω φυσικά των εντυπωσιακών σωματικών αναλογιών της. Συνδύασε μαύρο ολόσωμο μαγιό, χρυσά πέδιλα, κορδέλα στα μαλλιά και πόζαρε με στυλ πάνω στο κότερο.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved