Πρώην μοντέλο του GNTM προκάλεσε... χαμό στη Σαντορίνη! (exclusive photos)
G-Sexy

Πρώην μοντέλο του GNTM προκάλεσε... χαμό στη Σαντορίνη! (exclusive photos)

Είναι που είναι...  ηφαιστειώδης η αύρα της Σαντορίνης, βρέθηκε εκεί και ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα που συμμετείχαν στο GNTM και έγινε... χαμός! 

Ο λόγος για την Αργυρώ Μαγγλάρη που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

Η εντυπωσιακή καλλονή η οποία, εκτός από το μόντελινγκ ασχολείται με τον αγαπημένο της Ηρακλή και με τη μουσική και έχει υπέροχη φωνή βρέθηκε για λίγες ημέρες ξεκούρασης και ηρεμίας στη Σαντορίνη.

Καλεσμένη του γνωστού pr man Νεκτάριου Σκαμνάκη, η Αργυρώ βρέθηκε στο Wet Stories στον Περίβολο για να απολαύσει βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Και φυσικά οι γύρω της... απόλαυσαν μία μοναδική παρουσία η οποία φορούσε ένα πολύ εντυπωσιακό animal print μαγιό που τόνιζε τις έτσι και αλλιώς τέλειες αναλογίες της.

Η Αργυρώ δεν εντυπωσιάζει μόνο με την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και με τη μελωδική φωνή της. Μάλιστα, μαζί με τον σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί πάνω από επτά χρόνια, τον Ηρακλή, που είναι επαγγελματίας τραγουδιστής, έχουν ερμηνεύσει πολύ όμορφα ντουέτα που κερδίζουν εκατοντάδες likes κάθε φορά που εκέινη ανεβάζει κάποιο βίντεό τους στο instagram.

Δείτε την όμορφη Αργυρώ σε χαλαρές στιγμές της στην Σαντορίνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved