GNTM: Η Μαριαγάπη ποζάρει με τα εσώρουχά της και είναι ultra sexy! (photos)
G-Sexy

GNTM: Η Μαριαγάπη ποζάρει με τα εσώρουχά της και είναι ultra sexy! (photos)

GNTM: Μπορεί η Μαριαγάπη Ξυπολιά να αποτελεί παρελθόν για το ριάλιτι μόδας όμως είναι από τα μοντέλα εκείνα που έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους. 

Σύμμαχος και μεγαλύτερος υποστηρικτής της, είναι η μητέρα της, που ως πρώην μοντέλο η ίδια, τη συμβουλεύει να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι πάντα ο εαυτός της.

Στον ελεύθερο χρόνο της γράφει στίχους παίζοντας μουσική με το γιουκαλίλι της, ασχολείται με τη φωτογραφία και το μοντάζ.

Πέρα από όλα τα παραπάνω όμως, είναι ένα καθαρόαιμο μοντέλο που με ό,τι και αν ποζάρει, βαμμένη ή άβαφτη καταφέρνει να ξεχωρίσει και να αναδειχθεί.

Η Μαριαγάπη μάλιστα και πριν μπει στο παιχνίδι θεωρούνταν επαγγελματίας μοντέλο, έχοντας ήδη και πολλές δουλειές στο ενεργητικό της, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Αν κάνει κανείς μία... βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θα το διαπιστώσει, όπως θα διαπιστώσει επίσης πως διαθέτει ξεχωριστό σεξαπίλ που δεν περνάει για κανέναν λόγο απαρατήρητο.

Μάλιστα κάποιες φωτογραφίες της με εσώρουχα, έχουν συγκεντρώσει πάρα πολλά likes με την ίδια να ποζάρει με αυτοπεποίθηση και νάζι.

Είναι άλλωστε από τα μοντέλα που έχουν ήδη ξεχωρίσει και απλά με το GNTM κατάφερε τον στόχο της, να γίνει ευρέως γνωστή και να αποκτήσει ακόμα περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις για τον χώρο με τον οποίο ασχολείται.

Δείτε τις φωτογραφίες με εσώρουχα που έχει ανεβάσει στη σελίδα της στο Instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved