Μπρίτνει Σπίαρς: Οι ολόγυμνες φωτογραφίες της στο Instagram
G-Sexy

Μπρίτνει Σπίαρς: Οι ολόγυμνες φωτογραφίες της στο Instagram

Η Μπρίτνει Σπίαρς γιορτάζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ελευθερία της, με γυμνές φωτογραφίες, έπειτα από 13 χρόνια έντονης καταπίεσης.

Η Μπρίτνει Σπίαρς έχοντας δεχτεί πολύ μεγάλη πίεση όλα αυτά τα χρόνια, φαίνεται να νιώθει πιο ελεύθερη από ποτέ! H ταλαντούχα τραγουδίστρια μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθους του Instagram της ολόγυμνες φωτογραφίες, καλύπτοντας με emoji μόνο τα επίμαχα σημεία της! Ωστόσο, μπορεί να μας τα «έδωσε όλα στο πιάτο», δεν μας αποκάλυψε όμως τον εξωτικό προορισμό της.

Το μόνο που γνωρίζουμε, είναι πως βρίσκεται με τον αρραβωνιαστικό της, για να γιορτάσουν τα γενέθλια του, και μαζί με αυτά και την ελευθερία της, αφού πριν λίγους μήνες δικαιώθηκε! Η ίδια μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο που είναι μαζί στο αεροπλάνο και κατευθύνονται προς τον μαγικό προορισμό, όπου και εκεί φαίνεται να τραβήχτηκαν και οι γυμνές φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CagGEadAyw6

Να θυμίσουμε ότι η Μπρίτνει Σπίαρς είχε γενικά μια πολύ δύσκολη και όχι και τόσο ευχάριστη ζωή, καθώς από πολύ μικρή βρισκόταν στα φώτα της δημοσιότητας και την είχαν πιάσει μια να ξυρίζει δημόσια το κεφάλι της, μια να παθαίνει νευρικό κλονισμό, ενώ πρόσφατα μάθαμε και για την τραγική ιστορία με τον πατέρα της, που κατέληξε στα δικαστήρια.

Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved