Dating hacks για να δείχνεις άνετος και γοητευτικός σε κάθε ραντεβού σου
G-Sexy

Dating hacks για να δείχνεις άνετος και γοητευτικός σε κάθε ραντεβού σου

Από την ολοκληρωμένη περιποίηση με αποσμητικό AXE μέχρι το statement πουκάμισο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Αφού προηγήθηκε ένα εύλογο διάστημα φλογερού flirting και τακτικού texting, βρήκες επιτέλους το θάρρος να ζητήσεις από την κοπέλα που σε ενδιαφέρει να βγείτε ραντεβού. Μπορεί τα λεπτά μέχρι να λάβεις το μήνυμά της να σου φάνηκαν κάτι λιγότερο από έναν αιώνα όμως, η απάντηση ήταν θετική και πλέον, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ημέρα της μεγάλης συνάντησης.

Μέχρι να φτάσει αυτή η μέρα, βέβαια, εσύ θα κάθεσαι σε… αναμμένα κάρβουνα, διότι ξέρεις καλά πως «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» και η εντύπωση που θα δημιουργήσεις στο πρώτο σας επίσημο ραντεβού είναι αυτή που θα κρίνει αν θα υπάρξει κάποιο επόμενο.

Ομολογουμένως, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα αν κάποιος είχε μπει στον κόπο να γράψει ένα manual για πρώτα ραντεβού με 100% επιτυχία, ωστόσο, επειδή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα βασιστούμε στην εμπειρία μας, αλλά και στις συμβουλές των αγαπημένων μας YouTubers από τα βίντεο της νέας καμπάνιας, Fresh Tips By AXE, για να σε καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Kαι αν υπάρχει κάτι που μας έχει διδάξει η εμπειρία, αυτό είναι πως δεν υπάρχει ιδανικό ραντεβού, εκτός αν είσαι ο Ryan Gosling και εκείνη η Emma Stone στο «La La Land», οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να εναποθέσεις τις ελπίδες σου για ένα κινηματογραφικό date σε εσένα τον ίδιο.

axe1

poster

Με λίγα λόγια, η γοητεία και η άνεσή σου είναι τα συστατικά που θα οδηγήσουν το ραντεβού σας εκεί που θέλεις, δηλαδή σε ένα πρώτο φιλί ή σε ένα δεύτερο ραντεβού. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με dating hacks βγαλμένα από τη ζωή, τα οποία υπόσχονται να φέρουν στην επιφάνεια την πιο άνετη και γοητευτική εκδοχή σου.

Αφιέρωσε χρόνο στην περιποίησή σου για να ανακαλύψεις την πιο epic εκδοχή σου

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved