Μαρίνα Καλογήρου: Ποζάρει ολόγυμνη κρατώντας αγκαλιά τον γιο της
G-Sexy

Μαρίνα Καλογήρου: Ποζάρει ολόγυμνη κρατώντας αγκαλιά τον γιο της

Η Μαρίνα Καλογήρου σε μια φωτογραφία σπάνιας ομορφιάς.

Μπορεί η Μαρίνα Καλογήρου να είναι φαν του Instagram, ωστόσο αν κάνεις κανείς μια αναζήτηση στις φωτογραφίες της, θα συναντήσει αυτό το «διαφορετικό» που έχεις πλέον ανάγκη να βλέπεις.

Ωραίες εικόνες, selfies με νόημα, στιγμιότυπα από τις επιλεκτικές δουλειές της και άξαφνα όσο προχωράς θα δεις και τη φωτογραφία, οπού η Μαρίνα Καλογήρου ποζάρει ολόγυμνη σε μια ερημική παραλία της Σερίφου, κρατώντας αγκαλιά τον γιο της, πριν από 13 χρόνια.

"Τα μωρά είναι κομμάτια αστρόσκονης που τα φύσηξε το χέρι του Θεού. Τυχερή η γυναίκα που γνωρίζει τους πόνους της γέννας γιατί κράτησε ένα αστέρι. - Larry Barretto

Τη φωτογραφία την τράβηξε ο Τασούλης.... Πριν 13 χρόνια.
🤍" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η ηθοποιός

Δες τη φωτογραφία

Ο σύζυγός της και πατέρας του γιου της, έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2015 σε ηλικία 53 ετών

«Ο Τάσος αυτό που κυρίως έδινε στο παιδί ήταν πολύ αγάπη. Αυτό συνεχίζω να κάνω, που έτσι κι αλλιώς το έκανα. Πολύ, όσο πιο πολύ αγάπη μπορώ».

«Δεν θα ήθελα ακριβώς να έχει εκείνος ρόλο στη δική μου ζωή αλλά να έχω εγώ στη δική του για όσο εκείνος το χρειάζεται. Να τον φροντίζω, να τον υποστηρίζω, να τον μεγαλώνω, μέχρι να γίνει ένας ωραίος, ελεύθερος και ευτυχισμένος άνθρωπος», έχει πει η ίδια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved