Δείτε το σοκαριστικό video του σύμβουλου μόδας του Next Top Model, Τάσου Σοφρονίου!
G-Sexy

Δείτε το σοκαριστικό video του σύμβουλου μόδας του Next Top Model, Τάσου Σοφρονίου!

 

Γυμνά αντρικά καλογυμνασμένα κορμιά, δέρμα και αλυσίδες, ασυνήθιστα (s/m) αξεσουάρ, απόκρυφα σημεία του σώματος που αποκαλύπτονται, ασπρόμαυρη εικόνα γεμάτη ένταση και κίνηση, προχωρημένη αισθητική και ιδιαίτερα προκλητικά πλάνα που θυμίζουν απαγορευμένο video clip.  



Όλα αυτά σε ένα video αντρικής μόδας! Το νέο promo video της σχεδιαστικής δουλειάς του Τάσου Σοφρονίου, του καθόλα low profile σύμβουλου μόδας του Next Top Model, o οποίος μέσα σε 40 δευτερόλεπτα καταιγιστικής εικόνας, δίνει το concept και τη φιλοσοφία του επόμενου επαγγελματικού του βήματος, ως ένας ανατρεπτικός fashion designer, αιφνιδιάζοντας ακόμη και την Μητρόπολη της διεθνούς μόδας.

To gossip-tv.gr δίνει σε αποκλειστικότητα το σοκαριστικό video-promo για την παρουσίαση της αντρικής σειράς ρούχων και αξεσουάρ "Conquistador" που δημιουργεί ο ίδιος, την οποία και θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες στην Εβδομάδα Αντρικής Μόδας στο Παρίσι.

Ο Τάσος Σοφρονίου, που τον παρακολουθούμε εκτός από το reality μόδας και στο πρωινό του Ant1 «10 με 1 μαζί» ετοιμάζει ήδη βαλίτσες. Για μόνιμα; Μπορεί..!


Δείτε το video:






©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved